Ce vrea să facă actrița Maria Dinulescu cu banii câștigați din afacerea cu imobiliare din Dubai: „Profitul este garantat”

 Martin Lorena
.

Ce vrea să facă actrița Maria Dinulescu cu banii câștigați din afacerea cu imobiliare din Dubai. Maria Dinulescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Aceasta a decis, ca pe lângă veniturile pe care le primește în urma prestațiilor sale, să investească în imobiliare, la Dubai. Cu banii câștigați din acestea, ea are mari planuri!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maria Dinulescu este una dintre actrițele care au făcut furori, atât pe plan local, cât și internațional. Ea, cu banii câștigați, a început o adevărată afacere cu imobiliare, la Dubai. Aceasta a explicat că veniturile încasate vor fi folosite în alte proiecte, despre care are doar cuvinte de laudă.

Maria-Dinulescu-1Maria-Dinulescu-1

Aceasta a explicat cum arată proiectul în care își dorește să investească, în perioada următoare. Iată ce planuri are actrița!

Citește și: Face nuntă Laurette cu fotbalistul Magaye Gueye?Vedeta s-a dat de gol

Citește și: Iubitul lui Laurette și-a cunoscut viitorul socru:„Tata i-a transmis lui Magaye să…

Citește și: Una dintre fetele aflate la petrecerea lui Gabi Bădălău o acuză pe Bianca Drăgușanu că a bătut-o cu bâta de baseball: „Mi-a spart capul’

Citește și: Manu de la Mireasa este acuzat că și-a agresat fosta iubită însărcinată:’Nu înseamnă că bați o femeie dacă dai o palmă’

Ce vrea să facă actrița Maria Dinulescu cu banii câștigați din afacerea cu imobiliare din Dubai

Maria Dinulescu a explicat că își dorește ca banii câștigați din imobiliare să îi investească în domeniul artistic. Ea susține că va fi în măsură să plătească cei mai buni oameni pentru scurtmetrajele pe care le are deja planificate.

„Îmi doresc ca pentru scurtmetrajul pe care doresc să îl regizez și pentru alte viitoare proiecte pe care doresc să le dezvolt să am independență creativă și financiară, să pot avea alături cei mai buni oameni, plătiți la adevărata lor valoare. „Informația este cea mai bună investiție. Dacă știi unde și când să investești, profitul este garantat. Ai nevoie de omul potrivit în locul potrivit. Îmi place să fiu consultantul perfect pentru clienții mei', a spus ea.

Cum a început afacerea cu imobiliare

Vedeta a explicat că ideea de afaceri cu imobiliare i-a venit la începutul pandemiei, când a vândut o casă. Ulterior, ea a început construcția altor două și a vrut să continue și în Dubai. Acolo, ea a întâlnit oameni profesioniști, care i-au explicat cum se gestionează astfel de investiții, de peste 25 miliarde de dolari.

„În pandemie am început cu vânzarea unei case, am continuat cu construcția altor două, apoi am venit în Dubai, unde am înțeles că există un potențial fantastic de business și am învățat cum funcționează acest Hollywood al imobiliarelor cu investiții de peste 25 de miliarde de dolari numai în anul 2021. Colaborând cu profesioniști de top din Dubai, am descoperit cât de importantă este, pe lângă mentalitatea de investitor, încrederea care se naște din expertiză și responsabilitate. Pentru că aici nu este vorba doar de achiziția unei proprietăți și de cunoașterea sistemului pentru a face cea mai bună investiție, ci și de o relație de încredere cu clientul – devii mâna lui dreaptă peste hotare', a mai spus ea.

Maria Dinulescu: „Sunt ajutată de o echipă întreagă'

Aceasta nu doar că se ocupă de investiții, ci și-a asumat și rolul de consultant profesionist în domeniul imobiliarelor. Cu toate acestea, Maria Dinulescu a recunoscut că este ajutată de o echipă întreagă de manageri, avocați, oameni de HR și media.

Având la dispoziție o plajă largă de opțiuni și un plan de plată avantajos, clientul are nevoie de un consultant care știe să asculte, să pună întrebările corecte, să explice sistemul de investiții din Dubai, să ajute clientul să-și formuleze noi întrebări, să îi clarifice neclaritățile și în mod special să facă dovada de o foarte mare transparență. În calitate de consultant profesionist, mă ocup de tot traseul investiției: de la alegerea celei mai bune oferte, achiziția, mobilarea și închirierea proprietății, toate acestea fără niciun cost pentru client. În tot acest proces sunt ajutată de o echipă întreagă de manageri, avocați, resurse umane, media care sunt parte din compania la care lucrez plus o întreagă echipă de consultanți din partea dezvoltatorului', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

Vezi şi unde să faci plajă în Dubai!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton