Nicole Cherry se pregătește să-i taie moțul fiicei sale. Cum va arăta petrecerea de 1 an: „Va fi despre ea, nu despre...”

 Ifrim Georgiana
.

Nicole Cherry se pregătește să-i taie moțul fiicei sale. Fiica lui Nicole Cherry împlinește un an pe 27 noiembrie. În luna noiembrie a anului trecut, artista a devenit mamă pentru prima dată și a născut o fetiță superbă, pe nume Anastasia. Pentru că se apropie ziua de naștere a micuței, solista a decis să-i organizeze o petrecere într-un cadru restrâns, alături de familie și câțiva prieteni apropiați. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry se pregătește să-i taie moțul fiicei sale. Pe 27 noiembrie 2021, Nicole Cherry și Florin Popa au devenit părinți pentru prima dată. La acea vreme, artista a postat o poză din maternitate cu fiica ei, alături de un mesaj emoționant. În luna mai, a avut loc botezul celei mici, dar și cununia civilă a celor doi părinți. La aceste evenimente, au participat aproximativ 300 de invitați, iar atmosfera a fost întreținută de unele dintre cele mai apreciate vedete din România.

nic-9nic-9

Fiica lui Nicole Cherry împlinește un an pe 27 noiembrie. Pentru că se apropie ziua de naștere a celei mici, solista a mărturisit că aceasta va avea parte de o petrecere mare și a oferit câteva detalii despre cum își dorește să se desfășoare acest eveniment.

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu Andra. Soția lui Cătălin Măruță i-a cântat botezul fiicei sale, Anastasia:„Este un om…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum au trecut Nicole Cherry și soțul ei peste momentele delicate, în cuplu:„Nu este totul perfect și numai lapte și miere. Discuții au fost și vor fi mereu' / EXCLUSIV

Citește și: Câți bani i-a dat Andreea Bălan lui Keo pentru a rămâne cu vila construită pe terenul moștenit de la bunicii lui. Suma e uriașă

Citește și: Un martor a povestit cum s-a produs accidentul în care a murit medicul Călin Doboș:„Inițial, am crezut că a căzut de pe pod. A făcut o depășire haotică și…'

Nicole Cherry se pregătește să-i taie moțul fiicei sale

Cântăreața a susținut că petrecerea de un an a Anastasiei se va desfășura într-un cadru mai restrâns, dorindu-și ca micuța să se afle în centrul atenției. Petrecerea de botez a celei mici a fost una grandioasă, iar atmosfera a fost întrețită de Andra și Carmen Chindriș.

Evenimentul a avut loc într-un local din Bolintin-Vale, ce aparție familiei Bădălău. În aceeași zi, cei doi părinți și-au celebrat și căsătoria.

 „Cu siguranță va avea loc o petrecere de care ne vom bucura cu toții. Va fi prima petrecere mare a Anastasiei, mă rog, după botez va fi a doua. Nu va fi o petrecere atât de mare ca cea de botez, nu vor fi nici foarte mulți invitați. Vor fi prieteni de-ai ei. Până la urmă petrecerea aniversară va fi despre ea, nu despre un număr mare de persoane', ne-a povestit Nicole Cherry, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

„Chiar e un copil receptiv'

Artista în vârstă de 23 de ani a făcut și câteva dezvăluiri despre viața de mamă. Se pare că Anastasia a rostit deja primele cuvinte și este un motiv de bucurie pentru toată familia artistei. În ciuda situațiilor dificile cu care s-a mai confruntat, Nicole Cherry a îmbrățișat pe deplin rolul de mamă.

„Este inteligentă, asta am putut observa cu toții în familie, chiar e un copil receptiv. Bineînțeles că e și destul de greu, căci atunci când un copil are energie și e atât de receptiv îți crează și situații dificile, dar asta face parte din viața de mămică și mă bucur, nu mi-aș fi dorit să fie altfel. Deja Anastasia spune câteva cuvinte, ne bucurăm împreună de abilitățile pe care le-a căpătat', a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton