Prințesa Märtha Louise a Norvegiei a renunțat la tron, pentru a se mărita cu iubitul ei șaman: „Acest lucru înseamnă că nu vor mai...”

 Oana Pantazi
.

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei a renunțat la tron, pentru a se mărita cu iubitul ei șaman. Prinţesa Märtha Louise a Norvegiei a renunțat la îndatoririle regale pentru a se dedica afacerilor din sfera medicinei alternative alături de iubitul ei șaman. Prințesa urmează să se mărite cu șamanul american Durek Verrett, pe care familia regală norvegiană nu l-ar fi acceptat niciodată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei a renunțat la tron, pentru a se mărita cu iubitul ei șaman. Vestea că Prinţesa Märtha Louise a Norvegiei a renunțat la îndatoririle regale pentru a se dedica afacerilor nu este chiar atât de surprinzătoare, date fiind sentimentele pe care aceasta le nutrește pentru logodnicul ei. A patra în linia de succesiune la tron după Regele Harald, Prințesa urmează să își păstreze titlul, dar va renunța la îndatoririle oficiale, pentru a „crea o linie de demarcație mai clară' între viața privată și rolul în casa regală, anunță BBC.

printesa-martha-louise-a-norvegiei-a-renuntat-la-indatoririle-regale4-copyprintesa-martha-louise-a-norvegiei-a-renuntat-la-indatoririle-regale4-copy

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei a renunțat la tron, pentru a se mărita cu iubitul ei șaman

În cadrul unui comunicat oficial, Casa Regală a Norvegiei a anunțat noul ei statut, dezvăluind că Prințesa Märtha Louise a Norvegiei a renunțat la îndatoririle regale. De acum înainte, Märtha-Louise se va dedica activităţilor de medicină alternativă pe care le practică împreună cu iubitul ei, șamanul Durek Verrett. Cei doi și-au anunțat logodna în luna iunie.

Acest lucru înseamnă, mai ales, că ei nu vor mai utiliza titlul de prinţesă (folosit de Märtha Louise – n.r.) şi nu îi vor menţiona pe membrii casei regale pe reţelele de socializare, în producţii mediatice sau în cadrul unor activităţi comerciale', a anunţat, marți, Palatul Regal din Oslo, într-un comunicat de presă.

În pofida anunțului făcut Regele Harald al V-lea a decis ca Märtha Louise să-și păstreze titlul.

„Ea și-a îndeplinit îndatoririle cu căldură, grijă și angajament profund', se mai arată în comunicat.

Cu toate că pacticile lui Durek Verrett sunt destul de controversate, acesta susținând inclusiv teoria conform căreia cancerul este o alegere, Regele Harald l-a descris pe șaman ca fiind „un tip grozav și foarte amuzant'. „Are mult umor și râdem mult cu el, chiar și în această perioadă dificilă', le-a spus suveranul reporterilor norvegieni, dând de înțeles totuși că nu este de acord cu practicile lui.

„Voi renunţa la atribuţiile mele oficiale”

Prinţesa Märtha-Louise a Norvegiei (50) și iubitul ei, șamanul, Durek Verrett (47) s-au logodit în iunie 2022. Prințesa divorțase în 2017 de tatăl celor trei copii ai ei și a început o relație în 2019 cu Verek, care i-a fost ghid spiritual. Șamanul, care are afaceri legate de medicina alternativă și este cunoscut pentru teoriile sale controversate, comercializează pe site-ul său un medalion numit „Spirit Optimizer', despre care spune că l-a ajutat să se recupereze de Covid. Faimos printre starurile de la Hollywood, acesta i-a avut printre adepţi pe Gwyneth Paltrow şi Antonio Banderas.

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei a explicat, la rândul ei, de ce a renunțat la îndatoririle regale.

„De fiecare dată când cineva din familia regală se logodeşte, se creează o furtună mediatică. S-a întâmplat şi de această dată. După discuţiile din presă de luna trecută, cu logodnicul meu, Durek Verrett, cu regele, regina şi restul familiei regale, am convenit asupra anumitor ajustări. Voi renunţa la atribuţiile mele oficiale şi patronatele diverselor organizaţii', a spus ea, dezvăluind că va continua să facă distincţia între rolul de prinţesă şi cel de femeie de afaceri şi nu se va folosi de titlul de prinţesă în afacerile ei, notează News.ro.

Fostul soț al Prințesei s-a sinucis în ziua de Crăciun

Fostul soț al Prințesei Märtha Louise, scriitorul Ari Behn, s-a sinucis chiar în ziua de Crăciun, lăsând orfane de tată trei fetițe. Prințesa divorțase de Ari în 2017, după un mariaj de 15 ani. Membrii Casei Regale au fost șocați de cumplita veste, care a picat ca un trăsnet. Prințesa Märtha Louise are trei fete cu scriitorul: Maud Angelica, în vârstă de 19 ani, Leah Isadora, de 17 ani, şi Emma Tallulah, în vârstă de 14 ani. Cuplul se căsătorise în 2002 și divorțase în urmă cu aproximativ doi ani.

Fostul soț al Prințesei Märtha Louise era cunoscut ca autor de romane și piese de teatru, dar a ajuns în centrul atenției în decembrie 2017, când l-a acuzat pe actorul Kevin Spacey de hărțuire sexuală. Ari susținea că acesta l-a pipăit după un concert dedicate laureaților Premiului Nobel. De asemnea, Ari a fost protagonistul unei controverse iscate după ce a fost filmat în Las Vegas în compania a mai multe prostituate care se drogau.

Foto: Hepta, Pofimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton