Nico, trecutul neștiut de dinainte de colaborarea cu BUG Mafia! A lucrat... în fabrică!

 Dana Enache
.

A debutat în showbiz destul de târziu, la vârsta de 33 de ani, alături de BUG Mafia. De atunci, Nico este o prezență constantă pe piața muzicală românească, iar astăzi vine la Interviurile VIVA!, azi, de la ora 16.00, pentru a ne împărtăși toate secretele ei, chiar de dinainte de debut. 

Avea 33 de ani atunci când a lansat piesa Cine e cu noi, alături de BUG Mafia, aceasta fiind, și acum, una dintre cele mai nonconformiste colaborări din showbiz-ul autohton. Dar să nu credeți că așa a pășit Nico în industria muzicală. De fapt, vedeta a început să cânte încă din copilărie, participând la numeroase festivaluri, și apoi mergând să cânte în străinătate. Totul, până în anul 2002, când și-a văzut visul împlinit. Acela de a deveni cunoscută pe plan național.

Să nu credeți că Nico a avut o viață ușoară! Vedeta a fost nevoită să abandoneze școala, înainte de a da Bac-ul, pentru a munci și a se întreține. Și, să nu cerdeți că a avut un job râvnit, ci s-a angajat… într-o fabrică! Amănunte interesante despre trecutul, dar și despre prezentul lui Nico aflați azi, la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 16.00.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton