Cine este soacra Elenei Udrea. Cu ce se ocupă mama lui Adrian Alexandrov

 Stamen Diana
.

Este o situație destul de dificilă în familia Elenei Udrea. De când aceasta a ajuns încarcerată în Costa Rica, Adrian Alexandrov este cel care se ocupă de creșterea micuței lor, Eva Maria. Alături de logodnicul Elenei Udrea se află și mama acesteia. Soacra Elenei Udrea nu este alături de ei în Costa Rica, pentru că se află în Italia.

Mama lui Adrian Alexandrov are 58 de ani și muncește în Italia. Acolo, soacra Elenei Udrea, printre altele are grijă și de o persoană în vârstă, o rudă de-a sa, iar în timpul liber croșetează. Mama lui Adrian Alexandrov face multe pulovere, pe care le dăruieşte apoi celor apropiaţi, scrie wowbiz.ro.

Din păcate, soacra Elenei Udrea nu poate fi alături de nepoata ei, Eva Maria în Costa Rica. Mama lui Adrian Alexandrov vine doar în vacanțe în România, însă nu stă foarte mult. Femeia păstrează legătura cu familia prin intermediul telefonului și al rețelelor de socializare.

Citește și: Primele imagini cu fetița Elenei Udrea. Mesajul pe care l-a transmis Adrian Alexandrov

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton