Mutilată de operațiile estetice! Cum a ajuns să arate Priscilla, soția marelui Elvis Presley, la 74 de ani

 Pirvu Cristina
.

Multe vedete au apelat la ajutorul medicului estetician, iar Priscilla Presley, soția celebrului Elvis, este una dintre ele. Ea este de nerecunoscut acum, nu mai are trăsăturile din tinerețe. 

De la nunta cu celebrul Rege, actriţa este total transformată. A suferit mai multe intervenţii estetice, iar schimbarea este vizibilă. Dacă în 1960, vedeta atrăgea toate privirile cu chipul ei, cu trăsăturile superbe pe care le avea, actrița șochează acum. Pare că a ajuns în repetate rânduri pe patul medicului estetician.

La 74 de ani, ea are chipul luminos, întins perfect și nici urmă de riduri. Nu a mai lăsat nicio urmă a vârstei. În tinerețe, ea strălucea alături de soțul ei. A făcut dezvăluiri despre viața în doi:

„Bineînţeles că nu m-am bucurat de anii adolescenţei ca orice fată normală, aşa că a trebuit să mă adaptez. Doar îl urmam în ceea ce făcea el. Trăiam viaţa lui. Vedeam filmele pe care voia el să le vadă, ascultam muzica pe care voia el să o asculte şi mergeam unde voia el. Aşa că într-un fel m-am pierdut pe mine”, spunea ea în urmă cu 3 ani.

Priscilla PresleyPriscilla Presley

Tom Jones are o relație cu fosta soție a lui Elvis Presley, Priscilla

Tom (76) spune că o curtează pe actrița în vârstă de 71 de ani, la doar un an de când soția sa, Linda, a murit de cancer.

„Tom și Priscilla se curtează. Este o scânteie între ei, însă o iau ușor.’, a spus o sursă pentru The Sun.

Un prieten al acestora a mai adăugat: „Tom a avut un an dificil după moartea Lindei, așa că Priscilla a fost un suport extraordinar pentru el.’

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton