Dieta cu castraveţi, preferata vedetelor de la Hollywood. Cum poţi slăbi 7 kilograme în 7 zile cu castraveţi

 Dumba Gabriela
.

Dieta cu castraveţi şi-a demonstrat eficienţa şi la Hollywood, Jennifer Aniston fiind una dintre actriţele care apelează frecvent la dieta cu castraveţi atunci când vrea să scape de câteva kilograme. Pe lângă slăbire, castraveţii ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Dieta cu castraveţi este o dietă pe termen scurt care te ajută să scapi rapid de kilogramele nedorite. Aceasta trebuie urmată timp de 7-14 zile, nu mai mult pentru că nu vrem să ne punem în pericol sănătatea şi presupune consumul de castraveţi alături de alte alimente bogate în proteine precum ouă, pui, peşte şi nuci.

Dieta cu castraveți este foarte simplă. Aveți voie să mâncați castraveți în ce cantitate doriți, având în vedere că au un aport caloric foarte scăzut – doar 13 calorii la 100 de grame. Numai pentru a-i digera, organismul consumă mai multe calorii decât a ingerat. Castraveții pot fi consumați ca atare sau în salate, alături de alte legume sau sub formă de suc. Acesta din urmă este excelent pentru detoxifiere, hidratare și combaterea retenției de apă din organism, scrie doctorulzilei.ro

O altă modalitate prin care puteți adăuga castraveți în meniul zilnic este apa de castraveți. Umpleți o carafă cu apă minerală și adăugați felii de castravete, lămâie și mentă. Băutura este delicioasă și răcoritoare și va accelera procesul de slăbire.

Castraveții conțin apă în proporție de 95% şi sunt bogați în fibre, vitamina A, vitamine din complexul B (B6, acid folic), vitaminele C și E, precum și minerale: siliciu asimilabil (îmbunătățește aspectul pielii), magneziu, potasiu, fosfor și fier.

În plus, legumele verzi furnizează și acid cafeic, un compus care combate retenția apei. Alături de castraveți, veți putea consuma alimente ușoare, precum brânzeturi slabe, iaurt, carne slabă de pui sau curcan, ouă, etc.

Exemplu de meniu pentru dieta cu castraveți

MIC DEJUN: O felie de pâine din făină integrală cu o felie de șuncă, un bol de salată de castraveți, o cană de ceai neîndulcit. Altă variantă: un pahar de iaurt degresat, cu o felie de pâine cu graham și doi castraveți medii;

GUSTARE: salată de castraveți sau suc de castraveți;

PRÂNZ: salată de castraveți cu un ou și o felie de pâine din faină integrală. Oul poate fi înlocuit cu piept de pui la grătar. Un alt preparat poate fi crema de brânză, cu castraveți, ceapă și mărar, propune  realitatea.net.

GUSTARE: un pahar de suc de castraveți sau suc de fructe;

CINĂ: salată de castraveți

Shake-ul pentru gustarea dintre mese pot fi preparat dintr-unn castravete, un măr, spanac. Spală, taie şi pune toate ingredientele într-un vas şi procesează cu blenderul până obţii o textură omogenă. Se bea imediat pentru că îşi poate pierde proprietăţile de pe o zi pe alta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton