Motivul pentru care Prințul Harry nu a avut o relație serioasă înainte de Meghan Markle: "Toate femeile au fugit de asta"

 Dumitrache Laura
.

Prințul Harry și-a găsit fericirea alături de Meghan Markle. De-a lungul anilor, fiul cel mic al Regelui Charles și al prințesei Diana a avut numeroase relații, dar niciuna nu a fost de lungă durată. În serialul „Harry și Meghan', acesta a povestit motivul pentru care femeile fugeau de el din cauza presiunii care venea din media. Meghan Markle a fost cea care a ales să rămână lângă el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințul Harry este în prezent un bărbat împlinit, având alături de el o femeie care a decis să înfrunte orice situație dificilă. Deși în trecut a avut mai multe relații, nicio femeie nu și-a asumat vreodată rolul de iubită a lui Prințul Harry. Presiunea din partea casei regale și a presei le determinau să renunțe la relație.

meghan si harrymeghan si harry

Harry a declarat în serialul „Harry și Meghan', de pe Netflix, că nicio femeie nu a vrut să aibă o relație oficială cu el, în afară de Meghan Markle. Acesta a povestit că femeile refuzau să aibă o relație de lungă durată cu el din cauza presiunii mediatice.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry sunt în mijlocul unui scandal, înainte de lansarea documentarului pe Netflix:„Declaraţie de război'

Citește și:Meghan Markle, acuzată că îl manipulează pe Prințul Harry:„L-a făcut să creadă că este mama sa reîncarnată'

Citește și:Ce cadou i-a făcut Florin Piersic soției sale, Anna Török, de ziua ei:”Este prima și ultima mea…”

Citește și:Bianca Rus are probleme de sănătate, după ce a slăbit 70 de kilograme:”Mă hrănesc prin perfuzii”

Motivul pentru care Prințul Harry nu a avut o relație serioasă înainte de Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să își trăiască viața departe de Casa Regală. Cei doi s-au mutat în California, alături de cei doi copii ai lor. Harry a renunțat definitiv la atribuțiile regale, pentru a-și trăi viața liber,alături de soția sa . În serialul Netflix „Harry și Meghan', cei doi fac dezvăluiri surprinzătoare. Harry a vorbit despre fostele sale relații și a mărturisit care a fost, de fapt, motivul pentru care acestea nu au fost de lungă durată.

Prințul Harry a povestit că femeile fugeau de el din cauza presiunii mediatice. După ce a întâlnit-o pe Meghan, viața acestuia avea să se schimbe.

Prințul Harry: „A acceptat tot ce a urmat”

Prințul Harry a declarat că stilul lui de viață extrem de agitat, le-a determinat pe femeile care apăreau în viața lui să fugă de el. Paparazzi erau întotdeauna după Harry, iar acest lucru nu poate fi trăit de oricine. Însă Meghan Markle a fost cea care a acceptat toate aceste lucruri și a mers mai departe alături de Harry.

„Toată lumea era entuziasmată și foarte fericită. Cred că oamenii au văzut-o și au zis: Ce inedit. Mi-am zis: ce vis! Am găsit o femeie căreia nu doar că i se pare ușor să facă asta, dar o poate face să pară ușor. Până la Meghan, toate femeile au fugit de asta. Am fost norocos că am găsit-o pe ea și că a acceptat tot ce a urmat', a spus Harry în cadrul serialului.

Harry a știut că Meghan Markle va fi femeia vieții lui

Harry a recunoscut că s-a îndrăgostit nebunește de Meghan Markle și și-a dat seama că îi va deveni soție. Atunci, viața fiului regelui Charles și al prințesei Diana avea să se schimbe pentru totdeauna. „Din perspectiva mea, m-am îndrăgostit nebunește de ea. Când am început s-o cunosc mai bine, mintea mi-a zis: Ei bine, e absolut perfectă pentru rolul ăsta. Când a fost vorba despre Meghan, a fost ca și cum aș fi găsit acul în carul cu fân', a mai spus prințul Harry.

De asemenea, Meghan era convinsă că lucrurile se vor liniști după ce ea și Harry se vor căsători. „Atunci, credeam mult ce mi se spunea. Cum că va trece, că va fi bine, că așa fac ei la început (n.r. – jurnaliștii). Promisiunea asta. Că după ce te măriți, va fi bine. Sigur va fi bine. Oricât de mult am încercat, oricât de bună am fost, orice aș fi făcut… Tot aveau să găsească o cale prin care să mă distrugă', a spus și Meghan. 

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton