Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023. Început de an cu noroc pentru trei zodii

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. Previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Berbec

Faci multe cumpărături și te distrezi pe cinste alături de prieteni și de familie. Chiar dacă cheltui mulți bani, nu te interesează. Ai muncit suficient de mult încât să îți permiți să te bucuri acum din plin de rezultatele tale financiare.

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Taur

Ai parte de un început bun de an. Primești, în sfârșit, o ofertă pe plan profesional care te mulțumești. Abia aștepți să începi munca și te entuziasmezi pentru acest nou început. Faci parte din norocoșii horoscopului în această perioadă.

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie. Gemeni

Mergi pe o gheață subțire pentru că nu îți dorești să deranjezi pe cineva. Însă, s-ar putea dovedi că această strategie nu este cea potrivită. Dacă nu îți expui clar punctul de vedere, este posibil ca tocmai tu să pici la mijloc fără vină.

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Rac

Ai de gând să o lași mai moale cu responsabilitățile de la locul de muncă și să te ocupi mai mult de tine. Poate te apuci iar de un hobby mai vechi, care îți aducea multă bucurie în trecut. Aveai mare nevoie de această perioadă de odihnă și relaxare.

Citește și: Care sunt punctele tale forte și slăbiciunile sexuale în funcție de zodie

Citește și: Cinci zodii cărora li se vor îndeplini dorințele la final de an

Citește și: Cele 3 semne ca ai întâlnit pe cineva dintr-o viață anterioară

Citește și: Horoscopul lunii decembrie 2022 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Leu

Primești niște informații care te nemulțumesc, iar un gest făcut de o persoană apropiată te face să îți pui niște semne de întrebare în privința modului în care priviți relația voastră. Apar mici conflicte și tensiuni la orizont, dar comunicarea este cheia păcii în acest caz.

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie. Fecioară

Ai parte de mult noroc pe plan profesional. Primești niște propuneri care vin la pachet cu mai mulți bani, dar și cu mai mult responsabilități. Chiar dacă volumul de muncă te sperie inițial, încerci să organizezi totul în așa fel încât să o scoți la capăt.

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Balanță

Ți se pare că totul este un haos continuu, dar ai și tu o parte din vină pentru asta. Te împarți în prea multe direcții și îți asumi prea multe lucruri de făcut, fără să le poți duce cum trebuie la capăt. Învață să mai și refuzi oamenii care îți cer tot timpul câte ceva.

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Scorpion

Ai parte de niște zile pline de pasiune, fie alături de partenerul de viață, fie alături de o persoană nouă, care îți trezește simțurile la maximum. Nu te mai gândești dacă vei avea de suferit, ci te bucuri din plin de fiecare clipă.

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie. Săgetător

Ți se pare că norocul este de partea ta și prinzi curaj să faci ceea ce ți-ai dorit de multă vreme. Lucrurile stau bine pe toate planurile, inclusiv cel financiar și cel sentimental. Era și cazul să mai răsară soarele și pe strada ta.

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Capricorn

Apar probleme de sănătate, iar simptomele te fac să ridici din sprânceană, căci este ceva ce nu ai mai întâlnit până acum. Nu încerca pe termen lung să te tratezi doar cu ceea ce crezi tu că este bine pentru tine, apelează la ajutorul unui specialist.

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Vărsător

Pofta vine mâncând, așa cum se spune în popor. Ai strâns economii anul acesta, iar la începutul noului an ai de gând să folosești această sumă ca investiție într-un plan mai mare pe care l-ai pus la punct. Îți dorești să îți creezi un venit pasiv, care să îți aducă liniște în zilele negre.

Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie. Pești

Primești o ofertă de nerefuzat, care îți aduce niște bani frumoși în buzunar. Te pui pe distracție la finalul anului, pentru că meriți după cât de mult timp ai muncit în ultimele luni. Te bucuri că ai făcut alegerile potrivite.

Sursă foto: Canva/Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton