Kate Middleton, omagiu emoționant adus Reginei Elisabeta a II-a: "Crăciunul este diferit anul acesta"

 Oana Pantazi
.

Kate Middleton i-a adus un omagiu emoționant Reginei Elisabeta a II-a, în apropiere de Crăciun. Prinţesa de Wales a filmat un mesaj pentru „Royal Carols: Together At Christmas”, emisiune ce va fi difuzată pe 24 decembrie de postul britanic ITV. De altfel, soția Prințului William este și cea care se ocupă de tradiționalul concert de Crăciun de la Abaţia Westminster, în onoarea regretatei suverane.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Suverana Marii Britanii iubea această sărbătoare, iar Kate Middleton i-a adus un omagiu emoționant Reginei Elisabeta a II-a chiar în apropiere de Crăciun. Dacă ar fi trăit, anul acesta suverana ar fi fost, ca întotdeauna la Sandringham, unde se aduna toată familia pentru a sărbători Nașterea Domnului. Anul acesta însă va primul în care Elisabeta a II-a, care s-a stins din viață în luna septembrie, nu va fi alături de cei dragi și nu va participa la tradiționala slujbă de Crăciun alături de copii și nepoți.

Queen Elizabeth II visit to Corams London campus, UK – 05 Dec 2018Queen Elizabeth II visit to Corams London campus, UK – 05 Dec 2018

Kate Middleton, omagiu emoționant adus Reginei Elisabeta a II-a de Crăciun

Într-un mesaj filmat pentru „Royal Carols: Together At Christmas, Kate Middleton i-a adus un omagiu emoționant Reginei Elisabeta a II-a, cu puțin timp înainte de Crăciun, primul, de altfel, sărbătorit de familia regală în absența suveranei. Prințesa de Wales și suverana Marii Britanii au avut o relație extrem de apropiată, iar acum aceasta a ținut să-i onoreze amintirea, în preajma Sărbătorilor de iarnă.

Citește și: Ce mănâncă familia regală britanică de Crăciun. Alimentul pe care Regina l-a interzis cu desăvârșire!

Citește și: Cadoul mai puțin obișnuit pe care l-a primit Regina Elisabeta a II-a de la Kate Middleton, de Crăciun: „Eram puțin îngrijorată”

Citește și: Ce cadouri de Crăciun le face Regina Elisabeta angajaților săi. Nu depășesc 35 de lei

Citește și: Regina Elisabeta a II-a încalcă tradiția! De ce ține suverana decorațiunile de Crăciun până în februarie

„Crăciunul va fi diferit anul acesta, dar putem să ne amintim de tradiţiile noastre, spune Kate în mesaj. „Acest Crăciun va fi primul fără Majestatea Sa regina Elizabeth. Majestatea Sa adora Crăciunul. Ea vedea Crăciunul ca pe o perioadă care reuneşte oamenii şi care ne aminteşte de importanţa credinţei, a prieteniei şi a familiei pentru a ne arăta empatia şi compasiunea”, a completat Prințesa de Wales.

Concertul de Crăciun de anul acesta îi va fi dedicat Reginei

Kate Middleton, omagiu emoționant adus Reginei Elisabeta a II-a de Crăciun. An de an, domeniul Sandringham din Norfolk se anima încă de la finele lunii noiembrie, când suverana sosea acolo, de obicei cu trenul, pentru a supraveghea pregătirile de Crăciun. Anul acesta, din păcate, va fi primul în care familia nu o va avea alături și englezii nu îi vor mai auzi vocea în tradiționalul speech de Crăciun… Kate Middleton se va ocupa însă de concertul de Crăciun de la Abația Westminster, care se va ține în onoarea Reginei.

„Majestatea Sa lasă în urmă o moştenire incredibilă, care ne inspiră profund. Concertul de Crăciun îi este dedicat ei şi tuturor persoanelor care din păcate nu mai sunt printre noi”, a spus Prințesa de Wales în mesaj.

„Crăciunul va fi diferit anul acesta, dar putem să ne amintim de tradiţiile noastre. Acordaţi-vă timp şi sărbătoriţi împreună cu familia şi prietenii toate lucrurile minunate care fac Crăciunul atât de special”, a încheiat Kate.

Emisiunea „Royal Carols: Together At Christmas”, difuzată pe data de 24 decembrie de postul britanic ITV și va fi prezentată de actriţa Catherine Zeta Jones. În cadrul emisiunii vor putea fi auzite mesajul Prințesei de Wales, Kate Middleton, dar şi omagiul adus bunicii sale de către Prințul William.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton