Motivul pentru Anca Pandrea nu merge la înmormântarea lui Alexandru Darie, fiul ei vitreg

 Dumba Gabriela
.

Alexandru Darie a murit astăzi, la doar 60 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală gravă de ficat, ciroza hepatică. Anca Pandrea a confirmat decesul fiului său vitreg şi a mărturisit că nu va putea merge la înmormântare pentru că este încă foarte afectată în urma pierderii soţului său, Iurie Darie.

Ducu DarieDucu Darie

„A murit acum două ore, m-a sunat familia să mă anunţe. I-am aprins o lumânare. Nu am putut să merg la el la spital şi nici la înmormântare nu voi merge. După Iura (moartea lui Iurie Darie, tată lui Alexandru Darie), eu nu mai merg la nicio înmormântare. Mă înţelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul cu celălalt. Dumnezeu să-l odihnească!', a declarat Anca Pandrea, pentru Mediafax.

Deşi Alexandru Darie şi-a petrecut mare parte a copilăriei la teatru, alături de tatăl său relaţia dintre ei nu a fost una deloc bună. Din anul 1987, în perioada în care Iurie Darie a cunoscut-o pe Anca Pandrea şi până în 2007, cei doi nici măcar nu şi-au vorbit. Mai mult, au şi fost în instanţă, pentru moştenirea unei case, potrivit Spynews.

Împăcarea dintre Alexandru Darie şi tatăl său, Iurie Darie, a avut loc în anul 2007, când s-a aflat de diagnosticul cumplic care i-a adus moartea actorului.

Fiul lui Iurie Darie, răpus de ciroză

În ultimii ani, Ducu Darie, aşa cum îi spuneau prietenii, a încercat din răsputeri să scape de ciroză. Fiul lui Iurie Darie şi-a vândut autoturismul şi apartamentul pentru a reuşi să plătească tratamentele, şedinţele de chimioterapie şi radioterapie, conform informaţiilor apărute în presă.

Născut pe 15 iunie 1959 într-o familie de artişti, Alexandru Darie a crescut în teatru. Încă de mic copil, mergea cu părinţii săi, Consuela Roşu şi Iurie Darie la repetiţii. Cariera sa a început în 1984, când Alexandru Darie s-a angajat ca asistent de regie la Teatrul de Stat din Oradea. În 2006 fusese ales preşedinte al Uniunii Teatrelor din Europa, iar din 2002 până în ultimul ceas, Alexandru Darie a condus Teatrul Bulandra.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton