Călin Geambaşu se apără în faţa acuzaţiilor fostei soţii: „De 10 ani încearcă foarte multe forme de terapie psihică. Fără succes!”

 Dumba Gabriela
.

Angelica Cadar recunoaşte că viaţa alături de Călin Geambaşu a fost un calvar şi motivul pentru care i-a suportat agresiunile fizice şi psihice atâţia ani a fost băiatul lor, Davin. La rândul său, artistul se apără şi pune acuzaţiile soţiei pe seama faptului că aceasta este bolnavă.

Conflict deschis între Călin Geambașu și mama copilului său: „Au fost şi agresiuni din partea lui!”Conflict deschis între Călin Geambașu și mama copilului său: „Au fost şi agresiuni din partea lui!”

„În ultimul an, mama lui Davin și-a continuat terapiile în tratarea psihicului uman, cu 2 psihoterapeuți, prin metode Reiki și Hipnoză Regresivă. Poate de data asta le-a luat mai în serios și astfel vor crește proporțional și șansele reabilitării concomitent cu reușita acțiunilor concrete…

De 10 ani încearcă foarte multe forme de terapie psihică și comportamentală (metode standard sau alternative), cărând poveri ce-i vin de demult (alcoolism, pușcărie, Spital Socola din Iași, secta Elta, abandon, agresivitate…). După cum se vede, deocamdată tratamentele sunt fără succes… 🙁 De ce? Fiindcă în mod esențial în viață este vorba despre bunăvoință sau rea-voință.”, a mai scris Călin Geambaşu pe Facebook.

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, mama copilului lui Călin Geambașu a povestit niște detalii neștiute până acum, explicând că ea și fostul ei logodnic au avut o înțelegere potrivit căreia trebuiau să pozeze în cuplul perfect și să fie o familie pentru fiul lor, Davin, cel puțin până ce acesta împlinea 14 ani.  din păcate, aranjamentul propus de artist a fost peste puterile logodnicei sale, care, în cele din urmă, a părăsit casa lui Călin și, din păcate, și pe fiul lor, nereușind să mai reziste într-o relație toxică.

„Au fost atât de multe certuri, încât am ajuns la epuizare. Noi am avut o relaţie ca o familie. Nu eram o familie fericită, dar eram o familie. Atât timp cât eu locuiam în casa lui cu copilul şi făceam mâncare, plecam în concedii împreună… În această abordare au apărut foarte multe presiuni şi discuţii. Călin a propus să stăm aşa până copilul face 14 ani. Totul este calculat. De când ne-am cunoscut, mi-a prezentat un plan, ca şi cum ar fi un fel de vacanţă veşnică în Tenerife. Era ideea să fie tot timpul soare, veselie…”, a  relatat Angelica Cadar la „Xtra Night Show”.

„Nu e o bătaie aşa cum vedem în filme”

De fapt, totul în viața lor era planificat de Călin, fosta lui logodnică povestind chiar că atât ea, cât și Petre Geambașu au primit de la acesta un chestionar pe care trebuiau să-l predea completat și semnat! Ulterior, Angelica a fost și agresată fizic, iar ceea ce a povestit despre relația ei cu Călin este absolut halucinant.

„El a făcut chestionarul. Şi tatăl lui a primit acest chestionar. Eu şi tatăl lui am fost mereu puşi într-o socoteală. Avea pretenţii ca noi să facem lucruri aşa cum spune el. Tatăl lui nu a mai apucat să-i dea chestionarul semnat pentru că a început conflictul. Dacă încercam să ripostez, presiunile erau şi mai mari. Nu e o bătaie aşa cum vedem în filme, dar agresiuni au fost. Nu am fost agresată de la început, la început am crezut că vom învăţa împreună ce înseamnă iubirea. Eu sunt înregistrată de el din anul 2008”, a mai spus fosta logodnică a lui Călin Geambașu la „Xtra Night Show”. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton