Motivul incredibil pentru care prietenii Prințului Harry nu o mai invită pe Meghan Markle la petreceri

 Oana Pantazi
.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt unul dintre cele mai iubite, dar și mai bârfite cupluri din familia regală, rere fiind momentele în care presa britanică și internațională să nu aibă ceva de spus despre ei… Recent, au ieșit noi detalii la iveală, de data aceasta despre viața lor socială, care a început să cam scârțâie. Iată motivul incredibil pentru care prietenii Prințului Harry nu o mai invită pe Meghan Markle la petreceri!

De când actrița americană Meghan Markle a intrat în viața nepotului preferat al Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Harry nu prea mai are liniște… Actuala Ducesă de Sussex este, cu certitudine, cea mai comentată persoană din Marea Britanie la ora actuală, și nu tot ce se spune despre ea este lăudabil. Meghan este în egală măsură iubită, dar și urâtă, în special de către britanicii mai conservatori, care nu văd în fosta actriță divorțată și provenind dintr-o familie birasială cea mai bună alegere… Pe de altă parte, Meghan a câștigat repede inimile oamenilor de rând, devenind fashion icon și influencer, mai ales datorită opiniilor sale feministe.

Faptul că Ducesa de Sussex nu este mare fan al regulilor regale s-a văzut de-a lungul timpului, Meghan fiind, cu siguranță, cea care nu a respectat eticheta de cele mai multe ori. Dacă Regina o privește cu simpatie, iar ceilalți membri ai familiei trec peste gafele făcute de ea în cunoștință sau necunoștință de cauză, iată că surpriza vine din partea prietenilor simandicoși ai Prințului Harry! Care este motivul? Cei doi nu se feresc să se țină de mână, să se îmbrățișeze și să facă gesturi afectuoase de față cu ceilalți, iar acest lucru deranjează!

Dovezile de afecțiune în public dintre Meghan Markle și Prințul Harry deranjează

Se pare că tinerii din high life-ul londonez sunt profund deranjați de faptul că Sucii de Sussex își arată afecțiunea în public… conform surselor, Meghan nu respectă eticheta, care cere ca partenerii să nu stea unul lângă celălalt la masă, atunci când ea și Harry sunt invitați la serate elegante, insistând să stea de fiecare dată lângă soțul ei. Acest lucru a fost special stabilit tocmai pentru ca partenerii să nu se țină de mână sau să se sărute în timpul mesei, gesturi care ar putea să le taie pofta de mâncare celor din jur.

Conform publicației Mail on Sunday, Meghan consideră că aceste reguli sunt exclusive și tradiționale, așadar s-a decis să le ignore și să stea lângă Harry. Conform surselor, acest lucru i-a făcut pe prietenii lor din înalta societate să dea ochii peste cap, iar pentru a evita situațiile de acest gen, aceștia au preferat să nu îi mai invite pe Meghan și pe Harry la petreceri… Palatul Kensington nu a trimis încă niciun răspuns oficial și, până la urmă, care ar fi acesta, dat fiind că Meghan Markle și Prințul Harry au fost surprinși de nenumărate ori până acum făcând gesturi tandre?! Sincer, nouă ne place modul cum se privesc și mai ales cum se comportă în public unul cu celălalt, sunt de un firesc admirabil. Și adorabil.
Foto: Hepta

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton