Mostenitorii imperiului Versace au probleme de sanatate

 Revista VIVA
.

Mostenitorii imperiului Versace au probleme de sanatate

Mostenitorii imperiului Versace au probleme de sanatate

Lumea modei se confrunta de ceva timp cu problemele cauzate de greutatea manechinelor. Anorexia de care se vorbea mai mult in soapta a inceput sa devina un subiect fierbinte dupa decesul celor doua top modele, Luisel Ramos si Ana Carolina Reston Marcan.

La aproape 20 de ani, Allegra Versace a cazut si ea victima acestei boli care ataca din ce in ce mai puternic universul modei.

Insasi mama sa, Donatella Versace a confirmat aceasta veste: „Fiica mea este foarte bolnava. Anorexia este intr-un stadiu foarte avansat'. La cei 20 de ani, Allegra nu cantareste mai mult de 29 de kilograme.

Bani, glorie si frumusete, acestea sunt valorile cu care Allegra a crescut, rasfatata de unchiul sau, Gianni (fondatorul imperiului Versace). Dupa moartea acestuia, ea a mostenit jumatate din imperiu. Sa fie disparitia lui Gianni explicatia pentru anorexia fetei?

Pe de alta parte, Allegra a trait inconjurata de manechine snur, designeri, prezentari de moda. Este foarte probabil ca regulile legate de greutatea manechinelor care guverneaza acest mediu sa fi lovit-o si pe ea.

Lupta impotriva anorexiei a inceput de cativa ani. Allegra este acum spitalizata la Los Angeles.

Un text de: Florentina Liutic.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton