Monica și Ramona Gabor s-au întors în România. Cu cine și-au dat întâlnire: „În sfârșit”

 Miniosu Alexandra
.

Monica și Ramona Gabor s-au întors în România, într-o vizită neașteptată. Spunem „neașteptată', având în vedere că surorile Gabor nu au mai fost văzute deseori în această formulă, după ce au decis să se mute, una în Dubai și cealaltă în Statele Unite ale Americii. Iată ce au făcut prima dată după ce au revenit acasă. Cu cine s-au întâlnit?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Monica și Ramona Gabor s-au întors în România. Se pare că deși duc o viață de lux peste hotare, dorul de casă încă există în inimile lor. Surorile Gabor au decis să vină în țara natală într-o vizită neașteptată, pentru a se întâlni cu o persoană extrem de dragă lor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a fost însoțită de actualul ei partener de viață, Mr. Pink.

monica-gabor-112monica-gabor-112

Acum mulți ani, Monica și Ramona Gabor au decis să plece din România și să-și facă o nouă viață pe meleaguri străine. Cea dintâi s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, la scurt timp după ce a divorțat de tatăl fiicei ei, Irinel Columbeanu. În prezent, ea e împreună cu actualul ei partener de viață, Mr. Pink, și trăiește o viață luxoasă.

Citește și:Cum s-au fotografiat Monica Gabor și Mr.Pink. după zvonurile că s-au despărțit. Imaginea a stârnit reacții

Citește și: Cum a descoperit Irinel Columbeanu că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink:„Nu am fost invitat la nunta lor'. Detaliul care a dat-o de gol

Citește și: Livia Graur a divorțat, după 13 ani de căsnicie. Primele declarații:”Da, e adevărat, dar…”

Citește și: Motivul pentru care Mihai Trăistariu a refuzat să participe la Survivor și Asia Express:”Indiferent de sumă, mi se pare…”

Monica și Ramona Gabor s-au întors în România

Nici Ramona Gabor nu o duce mai rău! Tânăra locuiește în Dubai de mai mulți ani, acolo unde și-a descis propria afacere, un business cu parfumuri, ce-i aduce sume frumoase în conturi. După o lungă perioadă în care au stat departe de România, cele două surori au decis să-și viziteze țara natală, astfel că nu au mai stat de gânduri și s-au întors în România.

Acum câteva ore, Monica Gabor i-a anunțat pe fanii ei din mediul online că s-a întors acasă, în România. Vedeta a postat mai multe imagini doveditoare pe contul ei de Instagram, mai exact la InstaStory. Așa cum se poate vedea în cadrul acestora, șatena și sora ei, Ramona Gabor, s-au întâlnit cu sora lui mai mare, Alina, moment la care au visat de multă vreme.

„În sfârșit cu sora noastră perfectă', a scris Monica Gabor la InstaStory, într-o imagine în care își ține sora de mână. Acestea aveau inele cu diamante uriașe de pe degete.

Cu cine și-au dat întâlnire în timpul vizitei

După ce s-au regăsit, cele trei surori Gabor au decis să plece împreună într-o vacanță de neuitat, în frumosul Maramureș și au vizitat cele mai spectaculoase obiective turistice. În imaginile postate de Monica Gabor pe rețelele de socializare, acestea apar la Castelul Sturdza de la Miclăușeni și la Mânăstirea Sfântul Mina. De asemenea, ele au fost și la o pensiune tradițională din Maramureș, în care, cel mai probabil, s-au și cazat.

De asemenea, surorile Gabor au mers și la celebrul Cimitir Vesel din Săpânța. În fotografia postată la InstaStory, Monica Gabor poartă o rochie lungă, roșie cu flori albe, și își ține mâinile pe picioarele surorilor ei. Toate trei s-au afișat extrem de zâmbitoare, dovadă că s-au bucurat să se revadă.

De ce au divorțat, de fapt, Monica Gabor și Irinel Columbeanu

În cea de-a treia carte a lui, Irinel Columbeanu a transcris tot mesajul pe care Monica Gabor i l-a scris, în care a cerut divorțul. Conform acestuia, șatenei i-ar fi părut rău că au ajuns la despărțire.

„Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință.

Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica’, a notat afaceristul în cartea lui.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton