Livia Graur a divorțat, după 13 ani de căsnicie. Primele declarații: "Da, e adevărat, dar..."

 Oana Pantazi
.

Livia Graur, prezentatoarea știrilor de la Jurnalul Focus, marca Prima TV, a divorțat de soțul ei, Răzvan Ștefan Graur, după 13 ani de căsnicie. Divorțul s-a petrecut în secret, la notar, dar cei doi vor păstra legătura, datorită faptului că au o fiică minoră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Livia Graur, prezentatoarea știrilor Focus de la Prima, a divorțat de soțul ei, după 13 ani de căsnicie. Știrista și soțul ei, Răzvan Ștefan Graur, au pus capăt mariajului cu discreție, la notar. Cuplul are o fiică, Renata, în vârstă de 9 ani, așadar cei doi părinți vor rămâne în relații datorită copilului.

livia-graur-a-divortat-livia-graur-a-divortat-

Livia Graur a divorțat după 13 ani de căsnicie

Conform cancan.ro, în acest moment Livia Graur și soțul ei nu mai formează un cuplu, cei doi punând capăt căsniciei la notar. Conform sursei citate, știrista ar fi renunțat de ceva vreme să poarte verigheta, iar cei doi soți au șters pozele din social media în care apăreau împreună. Contactată, Livia Graur a confirmat că a divorțat.

Citește și: Livia Graur, știrista de la Prima TV, cântărește doar 49 de kilograme și vrea să se îngrașe: „Nutiționiștii n-au găsit nicio soluție'

Citește și: Sebastian Dobrincu, exasperat de acuzațiile lui Mimi, fosta lui iubită:'Încă minte despre mine'

Citește și: Simona Gherghe, infectată cu COVID-19 a doua oară.Cine îi ține locul la emisiunea Mireasa

Citește și: Primele imagini din Clanul, noul serial de la PRO TV. Cine sunt actorii

Da, este adevărat, am divorțat! Dar nu-mi voi spăla rufele în public, nu am nimic de adăugat. Putem spune că nu mai suntem împreună de la începutul anului. Actele au fost semnate la notar„, a declarat Livia Graur pentru sursa citată.

Livia Graur și soțul ei, o relație de 20 de ani

Livia Graur și fostul ei soț, Răzvan Ștefan Graur, au fost ceea ce se cheamă highschool sweethearts. Cei doi au trăit o poveste de dragoste longevivă, fiind împreună nu mai puțin de 20 de ani. Știrista și soțul ei s-au cunoscut pe când erau în liceu și au devenit iubiți pe când erau în clasa a 9-a. La șase ani de căsnicie, cei doi și-au reînoit jurămintele la malul mării, într-un mod extrem de romantic.

Clipele acelea îmi vor rămâne veşnic în suflet', spunea atunci Livia Graur.

Iată însă că, după 13 ani de căsnicie și nu mai puțin de 20 de ani de relație, Livia Graur (36) a divorțat de soțul ei. Răzvan Ștefan Graur a fost inspector la Poliția Română, iar în prezent este consilier juridic la Autoritatea de Stat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton