De ce s-au căsătorit Monica Davidescu și Aurelian Temişan după 11 ani de relație: "Ne-am testat îndelung"

 Dumba Gabriela
.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și, totodată, perechea care nu a apărut niciodată în revistele de scandal. Care este secretul lor, totuși, ne-am putea întreba. Ei bine, unul dintre pot fi cei 11 ani în care au așteptat să se cunoască, înainte să se căsătorească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După 11 ani în care s-au săturat să fie întrebați când se căsătoresc, Monica Davidescu și Aurelian Temișan au decis să facă și acest pas, deși le era foarte bine împreună și înainte. După 15 ani de la nuntă, cântărețul a elucidat și misterul acestei lungi așteptări, de când a cunoscu-o pe Monica și până a decis că vrea să o vadă în rochie de mireasă.

2-19989685-10211825156696095-5893571979789635082-n2-19989685-10211825156696095-5893571979789635082-n

Noi ne-am grăbit încet. Sau nu ne-am grăbit deloc. Nu ştiu de ce am ales calea asta. Foarte probabil că aşa am simţit amândoi. Ne-am cunoscut în ianuarie 1995, cu ocazia unui spectacol la care luam parte şi care era prezentat chiar de viitoarea mea soţie.

Apoi, ne-am logodit în 2000. Iar nunta am făcut-o în 2006, pe 3 iunie, la Palatul Snagov. Chiar de ziua mea.

Ne-am testat aşadar îndelung. Dar am făcut o treabă bună!', a declarat Aurelian Temişan pentru impact.ro.

Aurelian Temișan nu crede neapărat în certificatul de căsătorie, ci în suportul acordat partenerului, ca și secret al unei relații fericite.

Au fost ani buni, frumoşi, intenşi, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reuşite, ani în doi, după care ani în trei. Dar în aproape toţi anii cu animăluţe în casă, ani în care am asistat la naşteri, în care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat şi am fost aplaudaţi. Dar cel mai important e ca am fost sănătoşi şi că am fost şi suntem împreună. Să tot fim!', a mai spus Adrian Temişan.

Citește și: Andreea și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Concurenta vrea să plece din emisiune: ‘Dacă vine altă fată, eu o să te susțin’

Citește și: Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Să-mi dea divorțul mai întâi

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu. Ce surpriză i-a făcut în timpul relației cu Daria Radionova

Cum fac față Monica și Aurelian celor care își bagă coada în relația lor

Secretul familiei lor fericite este… că nu este nici un secret, ne asigură artiștii. Este nevoie doar de compatibilitate, maturitate și dorința de a merge împreună mai departe, cu bune și cu rele. Și cu multă dragoste, desigur.

„Cred că fiecare știe când să lase de la sine ca să îi fie bine celuilalt. Ne ajutăm, ne ascultăm, încercăm să ne înțelegem necesitățile și mai ales avem un drum comun din care amândoi ne străduim să eliminăm piedicile, obstacolele ce ne ies în cale, mai ales prin oameni care își bagă coada cu păreri sau acțiuni care ne deranjează echilibrul', spuneau anul trecut, când au sărbătorit 25 de ani de relație, Monica și Aurelian.

De la ce se ceartă? „Achiziții de lucruri nefolositoare!', dezvăluie cei doi.

Monica și Aurelian au o fiică, Dora, în vârstă de 11 ani, care îi completează perfect.

„Dorei îi dau libertatea să fie copil și să aleagă singură ce va urma să facă în viață. Evident că nu poate sări peste activitățile  părinților și că participă involuntar la ele cu toate cunoștiințe primite apriori. Fiind activități pe care le cunoaște bine (o lectură, o repetiție de text, o filmare live în direct cu o televiziune, înregistrarea unei piese sau a unui interviu, filmarea unui videoclip) îi sunt mai dragi decât orele de cursuri online sau multele ore pe care trebuie să le petreacă în efectuarea temelor', spune Monica.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton