Christina Applegate, alias Kelly Bundy, diagnosticată cu scleroză multiplă. Anunțul sfâșietor al actriței

 Miniosu Alexandra
.

Momente dureroase pentru Kelly Bundy din „Familia Bundy'. Christina Applegate a primit o veste cruntă din partea medicilor, în privința sănătății sale. După ce a învins cancerul, a aflat acum alt diagnostic cumplit. Aceasta suferă de scleroză multiplă. Iată ce anunț sfâșietor a făcut în mediul online!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Christina Applegate este una dintre cele mai iubite actrițe din lume. S-a făcut remarcată mai ales prin interpretarea rolului lui Kelly Bundy, din „Familia Bundy', dar și prin alte pelicule. Dacă pe plan profesional se laudă cu un succes de invidiat, pe plan personal viața i-a adus multe piedici. În ultmii ani, starea ei de sănătate a fost una precară, iar recent a mai primit o veste dureroasă.

Los Angeles Premiere of „The Terminal”Los Angeles Premiere of „The Terminal”

Christina Applegate sau Kelly Bundy, așa cum o cunosc fanii ei, a fost întotdeauna o prezență energică, mereu cu zâmbetul pe buze. Personajul ei din „Familia Bundy' i-a molipsit pe toți printr-o veselie ieșită din comun. Viața reală i-a adus însă și motive de tristețe. Recent, la câțiva ani după ce a învins cancerul, ea fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

Citește și: Cum arăta Simona Gherghe când a debutat la TV.Avea 24 de ani și prezenta știrile

Citește și: Andreea Pirui de la Puterea Dragostei are un nou iubit!Primele imagini

Citește și: Cine este Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă.La ce emisiune a mai participat

Citește și: Fiica lui Pepe a ajuns la spital după ce s-a accidentat:„A căzut și s-a ales cu…'

Kelly Bundy din „Familia Bundy', diagnosticată cu scleroză multiplă

Deși este vorba despre un subiect sensibil, Kelly Bundy din „Familia Bundy' și-a dorit ca admiratorii să știe asta de la ea. Prin urmare, Christina Applegate a postat un mesaj pe contul ei de Twitter. Confesiunea emoționantă a artistei i-a emoționat pe fani până la lacrimi, fiind alături de ea.

În postare, Christina Applegate le-a dezvăluit internauților că a aflat de boala de care suferă în urmă cu câteva luni. Cel mai probabil, vedetei i-a luat puțin timp să se adune, până să le dea vestea fanilor. Aceasta a descris totul ca pe „o călătorie ciudată', însă a avut noroc de sprijinul oamenilor cu aceeași afecțiune.

Ce anunț a făcut Christina Applegate

Christina Applegate a recunoscut că nu i-a fost ușor să afle că suferă de această boală. Firea ei curajoasă o face însă să-și continue drumul în viață, cu capul sus.

„Salut, prieteni! Acum câteva luni am fost diagnosticată cu scleroză multiplă. A fost o călătorie ciudată, dar am avut sprijinul câtorva oameni care știu că au aceeași afecțiune. A fost un drum greu, dar așa cum toți știm, drumul merge mai departe, cu excepția cazului în care vreun tâmpit îl blochează', a scris Christina Applegate pe Twitter.

A învins cancerul

Christina Applegate a suferit și de cancer. Din fericire, starul internațional a reușit să învingă boala în 2008. Actrița a suferit o operație de mastectomie bilaterală, pentru a fi din nou sănătoasă.

Viața i-a adus însă și bucurii, pe lângă aceste suferințe. De departe, cea mai mare fericire a ei rămâne momentul în care a devenit mamă. Aceasta are o fetiță superbă, pe nume Sadie Grace, dar se laudă și cu un soț grijuliu, bărbatul fiindu-i mereu alături.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton