Compatibilitate Balanță - cu această zodie se potrivește cel mai bine pentru relații de lungă durată

 Lupescu Anca
.

Compatibilitate Balanță – găsirea unui semn zodiacal care să se potrivească cu o Balanță nu este o luptă ușoară, dar nici una imposibilă

Una dintre cele mai populare trăsături pe care le are acest semn zodiacal este carisma, iar compatibilitatea Balanței depinde foarte mult de cum sunt dispuse alte zodii să accepte asta.

Compatibilitate Balanță

Balanță și Berbec

Deși în multe privințe Balanța și Berbecul sunt opuse – Balanțele sunt mai centrate pe relație și Berbecul mai egocentric – totuși merg bine împreună.

Relațiile Balanță / Berbec tind să dureze. Balanța încurajează Berbecul să-și dezvolte latura sensibilă, în timp ce Berbecul poate ajuta la motivarea Balanței să se ridice și să-și atingă obiectivele. Ambele semne pot fi competitive și nu vor avea probleme între ele.

Când vine vorba de relații pe termen lung, aceste două semne pot funcționa, dar va fi nevoie de un efort de ambele părți.

Compatibilitate Balanță și Taur

Venus, planeta iubirii, stăpânește ambele semne.

Deși nu sunt cea mai simplă combinație, ele scot în evidență unele dintre cele mai bune calități ale acestui conducător planetar prin expresia lor de dragoste. 

Taurul tinde să fie senzual cu dragostea lor, în timp ce Balanța răspândește iubire către toată lumea.

Balanța poate fi cochetă și Taurul tinde să fie gelos, deci pot exista unele conflicte. Ce este bun la o uniune între aceștia doi este că, dacă Taurul se încăpățânează, Balanța își poate folosi abilitățile diplomatice pentru a calma orice argument. 

În unele cazuri, când Balanța și Taurul se reunesc, sunt ca două jumătăți din același întreg. Dacă nu se grăbesc cu nimic, ei pot avea o relație de durată.

Atât Balanța, cât și Taurul au o profundă apreciere pentru lucrurile mai fine din viață, plăcerile senzuale și siguranța într-o relație. 

Le place să meargă la teatru, la un restaurant sau la o galerie de artă, dar se pot mulțumi și cu o seară liniștită acasă.

Balanță și Gemeni

Balanța și Gemenii sunt prieteni grozavi, iar această prietenie constituie o bază solidă pentru o relație romantică. Cine nu vrea să se îndrăgostească de cel mai bun prieten al lor?

Aceste două semne aeriene sunt pe aceeași lungime de undă și le place să iasă și să se distreze împreună.

Dar cele două zodii nu sunt cele mai deschise cu emoțiile lor, lucru care le pot împiedica legătura dacă nu învață să aibă și câteva nopți romantice.

Păstrarea scânteii în viața de cuplu sau în dormitor ar putea fi uneori o luptă. Gemenii sunt genul de persoană care doresc să încerce ceva nou în fiecare săptămână.

Căsătoria necesită muncă în echipă. Luarea deciziilor nu este un punct forte pentru niciunul dintre semne.

 De fapt, comparativ cu alte zodii, Balanța tinde să se simtă mai puțin presată pentru a lua o decizie atunci când este alături de Gemeni.

Una dintre problemele pe care le-ar putea avea o alianță Balanță / Gemeni este legată de bani.

Ce caracteristici are femeia Balanta si ce trasaturi are barbatul Balanta!

Compatibilitate Balanță și Rac

Relația Balanță / Rac poate fi dificilă, deoarece au probleme cu înțelegerea reciprocă.

Balanța nu vede de ce Racul este atât de emoțional și trebuie să-și exprime și disecă toate emoțiile; Racul nu înțelege de ce Balanța nu este mai hotărâtă cu sentimentele lor.

Găsirea unui teren comun este o bătălie pentru aceste două zodii, așa că găsirea iubirii poate fi un război întreg. 

Balanțele privesc imaginea de ansamblu, iar Racii au tendința de a vedea lucrurile cu diferențe de  perspectivă complete

Amândoi iubesc artele și familia și se pot lega de asta, dar, la un moment dat, Balanța va face ceva (de obicei, din greșeală) pentru a enerva Racul.

Racul vrea să se împerecheze pe viață și să își construiască o casă solidă. 

Certurile pot fi rezolvate rapid pentru a face o relație să supraviețuiască, dar dacă lucrurile nu sunt cu adevărat rezolvate, relația lor nu va fi niciodată aceeași.

Balanță și Leu

Balanțele admiră calitățile de lider ale Leului și modul în care sunt capabili să-i captiveze pe alții. 

Ambele semne doresc să fie în centrul atenției, deși Balanța îi va permite Leului să treacă în lumina reflectoarelor. 

Leii tind să fie o influență foarte bună asupra Balanțelor, mai ales prin optimism, loialitate și disponibilitatea lor de a-i ajuta pe ceilalți.

Uneori, Balanța poate găsi nivelul de energie al Leului epuizant, dar Leul va încuraja Balanța să-și depășească oboseala și să continue. Leul are, de asemenea, multe de învățat de la Balanță – cum să fie mai puțin agresiv, dar totuși să își satisfacă nevoile.

La fel ca orice cuplu, acest cuplu va avea urcușuri și coborâșuri, dar la sfârșitul zilei, Balanța și Leul sunt foarte buni unul pentru celălalt.

S-ar putea ca Leul să aibă nevoie ca ego-ul lor să fie mângâiat, dar asta doar pentru că, în adâncul sufletului, nu sunt întotdeauna atât de siguri pe ei pe cât par. 

Compatibilitate Balanță și Fecioară

Balanța și Fecioara se înțeleg destul de bine, atât timp cât semnul Pământului Fecioara nu ajunge să facă toată munca în relație, în timp ce Balanța se bucură de beneficii. 

Balanța admiră inteligența, compasiunea și abilitatea Fecioarei de a face orice își pune în minte.

Citește și: Compatibilitate Fecioară. Zodia cu care se înțelege și potrivește cel mai bine într-o relație

Problema este că Fecioara este mult mai pretențioasă decât Balanța. Este posibil ca Balanța să nu înțeleagă sau chiar să recunoască importanța pentru Fecioară să facă lucruri precum a pune lucrurile la locul lor, a face patul dimineața sau a menține casa curată, ceea ce ar putea duce la conflicte.

Balanța, de asemenea, nu acceptă criticile, iar Fecioarele pot fi uneori extrem de critice. Dar Fecioara va fi mereu acolo când Balanța are nevoie de ea, iar acest lucru contează mult pentru acest semn.

Pentru Fecioară, există întotdeauna loc de îmbunătățire, astfel căsătoria va fi o lucrare în curs de desfășurare continuu.

Balanță și Balanță

Întreabă o Balanță care este cel mai bun semn al zodiacului și ea îți va spune că este Balanța! 

Nu doar pentru că este semnul lor, ci pentru că probabil au o mulțime de Balanțe în viața lor.

Balanțele se înțeleg. Desigur, nu toate Balanțele sunt la fel, dar, în diferite măsuri, au multe dintre aceleași caracteristici de personalitate. 

Balanța nu va începe o luptă pentru nimic și nici nu va răni pe cineva intenționat.

Balanțele sunt bine echilibrate și doresc să fie în relații, deci în mod clar, dacă ambele semne sunt Balanță, vor face tot ce pot pentru ca relația lor să dureze. Niciunul dintre ei nu va dori vreodată să dezechilibreze balanța.

Acestea fiind spuse, provocarea aici ar putea fi căderea în amânare sau inacțiune.

Compatibilitate Balanță și Scorpion

Combinația Balanță / Scorpion este dificilă. Amândoi au nevoie de o relație bine echilibrată și sigură.

Scorpionul tinde să fie un pic fricos, ceea ce va face ca Balanța să încerce să-i distragă atenția. 

Scorpionii tind să devină gelosi și s-ar putea să nu înțeleagă nevoia Balanței de a cocheta doar pentru distracție.

Apoi, sunt problemele cu minciunile. Balanța nu are nicio părere despre o minciună ocazională, mai ales dacă va ajuta la evitarea conflictului mai târziu, dar Scorpionul nu poate accepta minciuni de niciun fel. 

Intensitatea și nevoia de control a Scorpionului pot face ca Balanța să acționeze în moduri ciudate, iraționale.

În cele din urmă, Balanța ar putea avea nevoie de mai multă libertate și independență decât este dispus să le ofere Scorpionul, dar pentru o vreme, relația lor va fi incredibil de pasională.

Balanța va dori să iasă și să cunoască oameni și să experimenteze lucruri noi care vor declanșa tendințele geloase ale Scorpionului. Scorpionul va avea probabil schimbări de dispoziție cu care Balanța nu poate ține pasul.

Balanță și Săgetător

Balanța și Săgetătorul sunt mai potriviți ca prieteni decât ca parteneri de viață.

Din păcate, la un moment dat, Săgetătorul va spune ceva lipsit de tact, care va răni sentimentele Balanței și va face ca Balanța să vrea să se distanțeze emoțional de Săgetător. 

Săgetătorul, simțind tensiunea, va decide probabil să meargă să caute altceva.

Lucrul bun este că Balanța și Săgetătorul împărtășesc dragostea pentru umor, de a explora locuri noi și sunt căutători de înțelepciune și înțelegere. 

Balanța poate simti că Săgetatorul este prea egocentric, iar Săgetatorul poate simți că Balanța este prea superficială.

Săgetătorul are nevoie de o anumită libertate în relația lor și, deși Balanța poate aprecia acest lucru, totuși au nevoie de o anumită măsură de siguranță. Acest dezechilibru nu se pretează bine căsătoriei.

Compatibilitate Balanță și Capricorn

Balanța și Capricornul nu pot avea o compatibilitate evidentă – una este puțin mai orientată spre muncă și mai inflexibilă, în timp ce cealaltă este mai neîngrădită și mai leneșă – dar împreună sunt capabili să-și combine punctele forte și punctele slabe și să formeze un parteneriat bun.

Balanțele pot ajuta Capricornul să se relaxeze și să își ia mai mult timp pentru relaxare și distracție.

Capricornul ajută Balanța să se concentreze și să creeze obiective pe termen lung. Când Balanța vede determinarea și disciplina Capricornului, îl motivează să cultive și acele calități.

Citește și: Bărbatul Capricorn – cum să îl atragi. Trăsături ale zodiei, temperament și compatibilități

 Aceasta înseamnă că o relație pe termen lung va fi plină de obiective pe termen scurt care pot fi atinse și care îi vor ține pe aceștia doi pe drumul cel bun.

Balanțele îl ajută pe Capricorn să vadă partea mai strălucitoare a vieții, iar Capricornii îl ajută pe Balanțe să fie mai realiste.

Balanță și Vărsător

Atât Balanța, cât și Vărsătorul sunt semne aeriene, deci nu este de mirare că sunt foarte compatibile.

Amândoi sunt inteligenți, creativi și se preocupă profund de cauzele umanitare. Amândurora le plac oamenii, dar Vărsătorii acceptă mai bine oamenii pentru ceea ce sunt.

Conversațiile sunt ușoare între aceste două semne. Vărsătorii tind să nu fie confortabili cu orice fel de izbucnire emoțională.

Este posibil ca Vărsătorul să nu fie atât de romantic pe cât și-ar dori Balanța, dar Balanța este în regulă să-i anunțe pe Vărsător ce vor ei de la ei în mod romantic.

Aceste două semne au suficiente în comun pentru a crea o legătură și suficiente diferențe pentru a-i menține interesați unul de celălalt.

Compatibilitate Balanță și Pești

Balanța și Peștii nu numai că fac parteneri romantici grozavi, ci și prieteni buni. Amândoi sunt artiști, vor să fie iubiți și sunt foarte sensibili.

Când Peștii se pierd într-o lume fantastică, Balanța respectă faptul că face parte din procesul lor. Atât Balanța, cât și Peștii au inimi uriașe și ar ajuta pe oricine are nevoie de ele.

Citește și: Femeia Pești – cum să o impresionezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Cu toate acestea, Balanța poate fi uneori manipulativă din punct de vedere emoțional și poate face lucruri precum tratamentul tăcerii, dacă simt că Peștii nu le acordă suficientă atenție.

Dacă Peștii sunt răniți și niciunul nu face gestul de împăcare pentru a vorbi despre ce nu este în regulă, vor exista probleme.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton