Ce relație are Monica Anghel cu fiul ei, Aviv, și cum îl educă: „Mi-am pierdut speranța de a avea un copil, el e minunea vieții mele. Sunt și autoritară când...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În numărul de Mai al Revistei VIVA!, disponibil acum pe piață, Monica Anghel ne-a dezvăluit ce relație are cu fiul ei, Aviv, și cum îl educă. Artista îl consideră pe băiatul ei „minunea vieții sale', pentru că, atunci când l-a adus pe lume, aproape că-și pierduse speranța de a avea un copil… Deși se înțeleg de minune, cântăreața recunoaște că uneori devine autoritară cu el și că îi stabilește anumite reguli.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dacă fiul tău, Aviv, ar spune: „Mamă, și eu vreau să fac același lucru, muzică, ce reacție ai avea? L-ai susține, la fel cum au procedat părinții tăi?

Păi, dacă asta l-ar face pe el fericit, da, cu siguranță. L-aș susține până în pânzele albe. Eu am și avut discuția asta cu el. Și i-am spus că îmi doresc din tot sufletul meu ca el să își găsească profesia care îl va face, în primul și în primul rând, fericit. Pentru că, dacă ești fericit în profesia ta, poți să ai și un trai decent. Știi? Cam așa funcționează lucrurile. Profesia ta nu trebuie să fie o corvoadă.

E valabil pentru fiecare dintre noi. Este foarte important să faci ceea ce îți place. Una este să faci că îți place și una este să o faci de nevoie. Pentru că, din păcate, sunt foarte mulți oameni care au un job de nevoie, dar ei nu sunt fericiți cu ceea ce fac. Și nu știu cât de bine este, de sănătos.

monica-anghel-3-1monica-anghel-3-1

Citește și: Monica Anghel, despre cumpenele vieții sale: „Era să mor din cauza unei operații greșite. O alta a fost cea a pe coloană, am avut pareză de 98% pe piciorul drept' / EXCLUSIV

Citește și: Monica Anghel, adevărul despre operațiile estetice: „Am fost mereu asumată. Mi-am făcut un pic de…' / EXCLUSIV

Citește și: „Tu crezi că aș fi stat cu tine în casă? Ne scoteam ochii'. Adriana Bahmuțeanu a refuzat să locuiască cu soacra. Ce relație are cu mama lui George Restivan

Citește și: Oana Roman a făcut noi schimbări în dietă. La ce a renunțat definitiv: „Mă simțeam super balonată'

Ce relație are Monica Anghel cu fiul ei, Aviv, și cum îl educă

Care e relația ta cu Aviv?

Eu cred că avem o relație foarte bună. Suntem și prieteni, dar sunt și autoritară atunci când trebuie. Pentru că e copil și trebuie să crească după anumite reguli, norme, și atunci trebuie să mă impun puțin. Dar noi râdem mult împreună, glumim, facem sport împreună, ne plimbăm, tot felul de activități.

Care dintre voi doi reușește să petreacă mai mult timp cu el? Tu sau soțul tău?

Eu sunt cea care stă mai mult cu Aviv, pentru că așa este programul meu, mai flexibil.

Și relația lui Aviv cu tatăl lui care este?

Au o relație tată-fiu firească. Se joacă, ies în parc cu câinele, se distrează.

„Eu sunt mai autoritară'

Cine este mai autoritar?

Eu sunt mai autoritară. Când este ceva de reglat, eu trebuie să intervin.

Pe Aviv l-ai avut destul de târziu. Îți pierduseși speranța?

Exact, da. Mi-am pierdut speranța de a avea un copil. El este minunea vieții mele.

Monica Anghel, despre fiul ei, Aviv: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru el'

Care a fost cel mai frumos moment din viața?

Nașterea lui Aviv, clar. Acesta consider că este cel mai frumos moment din viața mea, cu siguranță. Aste este clar. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru el, că mi l-a dat și că este un copil sănătos și bun.

Faci atât de multe lucruri. Cânți, ești mamă, soție, ai făcut cursuri și încă le faci, cum te descurci cu toate acestea?

Îmi organizez foarte bine programul, pentru că altfel, evident, nu aș avea cum. Dar îmi organizez foarte, foarte bine timpul, și atunci le pot face. Poate că nu le fac perfect pe toate, e posibil să nu reușesc asta.

Și totuși, în care ipostază te simți cel mai bine, cea de mamă, de soție de artistă? Sau toate cumulate te împlinesc?

Da, cred că toate cumulate. Toate mă împlinesc. Și, repet, eu nu fac nimic din ce nu îmi face plăcere. Nu sunt adepta acestui lucru.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, British Gallery

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton