Martha Stewart, în costum de baie la 81 de ani. Gospodina miliardară își explică gestul: "Sper că asta te inspiră și te provoacă să..."

 Dumba Gabriela
.

Martha Stewart a pozat în costum de baie, la 81 de ani și spune că a luat această decizie pentru a-i inspira și pe alții să încerce lucruri noi, indiferent de vârstă. Martha Stewart, alintată de media „gospodina miliardară” este acum cea mai în vârstă persoană care a pozat pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ediția 2023 a celebrei reviste Sports Illustrated a făcut o alegere neașteptată pentru coperta dedicată costumelor de baie. La 81 de ani, Martha Stewart, despre care se spune că a definit noțiunea de influencer, este pe coperta revistei, în costum de baie.

Martha Stewart gets ‘gangsta tattoo of pal Snoop Dogg in Skechers Super Bowl commercialMartha Stewart gets ‘gangsta tattoo of pal Snoop Dogg in Skechers Super Bowl commercial

De ce a pozat Martha Stewart în costum de baie la 81 de ani

Pe lângă coperta cu Martha Stewart, Sports Illustrated va mai avea încă 3 coperte diferite, pe care vor apărea Megan Fox, Kim Petras și Brooks Nader. Ședința foto cu Martha Stewart a fost realizată în Republica Dominicană, iar vedeta de televiziune a fost nevoită să îmbrace 10 costume de baie diferite.  

Sports Illustrated a numit coperta drept o „epică'. „Când am spus că anul acesta va fi epic, am vorbit serios', a scris revista pe contul oficial de Twitter, potrivit digi24.ro.

Într-un mesaj pe contul său de Instagram, Martha Stewart a scris: „Sper că această coperta te inspiră și te provoacă să încerci lucruri noi, indiferent de stadiul vieții în care te afli'. 

„Niciodată în viața ei nu a lăsat circumstanțele să-i dicteze rezultatul', a declarat redactorul-șef al Sports Illustrated Swimsuit, MJ Day, despre Stewart, precizând că „ea s-a schimbat odată cu vremurile'.

Citește și:Rona Hartner a fost agresată și hărțuită de regizori: „Frumusețea a fost și un handicap pentru mine…'

Citește și:Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent, a uimit din nou, după ce a pronunțat cel mai lung cuvânt din limba română fără să se încurce. Cătălin Măruță: „Tu ți-ai propus să mă faci praf…’

Citește și:Lino Golden a fost eliminat de la Chefi la cuțite: „Simțeam că nu am făcut prea bine. Îmi pare rău că…'

Marta Stewart a depășit-o pe mama lui Elon Musk, care a pozat la 74 de ani în Sports Illustrated

Fotografiile cu Martha Stewart o fac acum cea mai în vârstă femeie care a pozat vreodată pentru Sports Illustrated în costum de baie, depășind-o pe mama lui Elon Musk, modelul Maye Musk, care a pozat în 2022, când avea 74 de ani.

Femeia de afaceri a declarat că, de obicei, este motivată de salariu atunci când vine vorba de orice formă de publicitate, dar a acceptat această copertă din alt motiv.

„De data aceasta, am fost motivată să le arăt oamenilor că o femeie de vârsta mea încă poate să arate bine, să se simtă bine, să fie bine”, a spus ea într-un videoclip publicat de revistă. Pentru ședința foto pentru copertă, Stewart a trecut prin 10 schimbări de garderobă, ceea ce, a glumit ea, este mai mult decât poartă de obicei într-o săptămână, îmbrăcând adesea o singură ținută dimineața și rămânând în aceea pe tot parcursul zilei.

„Este absolut inuman din partea echipei Sports Illustrated… glumesc doar”, a adăugat ea râzând.

Cine este Marta Stewart și ce avere are

Marta Stewart ajunge la peste 100 de milioane de fani în fiecare lună prin intermediul revistelor, emisiunilor de televiziune, cărților și produselor sale. Este fondatoarea Martha Stewart Living Omnimedia, o autoare de best-selleruri (99 de cărți despre stilul de viață) și o prezentatoare de emisiuni de televiziune, dar și câștigătoare a unui premiu Emmy.

Înainte de a deveni un nume cunoscut și un guru al stilului de viață, Stewart, care e milionară în dolari, a lucrat ca model, în adolescență, colaborând cu mărci precum Chanel și Unilever.

Martha Stewart a devenit miliardară pentru prima dată când compania ei, Martha Stewart Living Omnimedia, a devenit publică în 1999. De la peste un miliard, se estimează că valoarea netă a Marthei Stewart se află în vecinătatea 400 de milioane de dolari începând din 2020.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton