Monica Anghel, accident șocant! Artista a fost aproape desfigurată în urma unei căzături de pe cal

 Oana Pantazi
.

Recent, Monica Anghel, mare amatoare de echitație, a fost protagonista unui film de groază, în momentul în care, încercând să facă o schemă mai complicată, a căzut de pe cal și s-a rănit la față destul de rău…

Monica Anghel și-a șocat fanii de pe contul de socializare, în weekend, postând o fotografie în care apare cu nasul și gura rănite, alături de comentariul: „Cam asta pățești când te crezi Spiderman, dar sunt OK, că sunt vikingă”. Artista a fost aproape desfigurată în urma unei căzături de pe cal, despre care a povestit ulterior, într-o intervenție telefonică, la Star de Mare Fitză, conform spynews.ro:

„Sunt foarte OK, n-am fracturi. E perfect. Prietenul meu a achiziționat încă un cal și eu m-am dus în vizită și am încălecat și am vrut să fac o manevră nu foarte complicată, dar pe care n-am mai făcut-o, și nici nu cunoșteam calul, am vrut să sar peste un mic obstacol și am sărit doar eu. Problema este că eram foarte instructorul meu și de aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Apropo de buza umflată, cred că mi-a sta bine să am acid hialuronic. Normal că mă urc din nou pe cal, dar doar cu instructorul”, a declarat Monica Anghel, la Antena Stars.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton