Letiția Moisescu, concurentă la Eurovision, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

 Pirvu Cristina
.

Artista Letiția Moisescu este însărcinată. Vedeta va aduce pe lume primul ei copil. Chiar dacă burtic a i se observă, viitoarea mămică continuă să meargă la evenimente, să urce pe scenă, să îi încânte publicul. 

Participanta la Eurovision din partea României, Letiția, este însărcinată pentru prima oară. Cântăreața s-a afișat în mai multe poze cu burtica de gravidă. Se pare că anul acesta va aduce pe lume primul ei copil.

Ea continuă însă să urce pe scenă, să cânte. Muzica o face fericită, la fel ca și familia ei frumoasă.

În trecut, ea a și participat la Vocea României. Artista a oferit un interviu acum ceva timp de show-ul de la Pro TV pentru Radar de media. 

„Vocea Romaniei a fost o experienta. Sincera sa fiu, am mers la insistente. Eu nu consider ca mai am neaparat ceva de demonstrat in Vocea Romaniei, pentru ca nu sunt un artist care ma lansez astazi, dar am zis haide sa o facem si pe asta'. Nu imi pare rau de faptul ca nu s-a intors nimeni, eu stiu cat de bine am cantat. Stiu feedback-ul oamenilor iar pentru mine parerea oamenilor conteaza decat 4 jurati. A fost foarte ok ca experienta, trust-ul este foarte ok, se ocupa de tine, poti sa inveti lucruri noi de la ei, mereu vine cu ceva. Vezi..orice concurs vine cu ceva  in plus din care poti invata. Insa nu l-as vedea un concurs atat de greu.”

Letitia Moisescu este insarcinataLetitia Moisescu este insarcinata

Letiția Moisescu a participat la Eurovosion 2019

Letiția Moisescu a participat la preselecția națională Eurovision, în acest an. Chiar dacă a pierdut în fața lui Esther Peony, artista a fost fericită că a făcut parte din marele concurs internațional.

Foto: Facebook, Captură TV 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton