Mona și Jitaru de la Puterea Dragostei s-au căsătorit. Primele imagini de la starea civilă

 Ifrim Georgiana
.

Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei' s-au căsătorit. Cei doi soți s-au cunoscut în timpul emisiunii matrimoniale și au decis să părăsească show-ul împreună. În luna iunie, Cristian Jitaru și-a cerut iubita în căsătorie, la Paris. Acum, cei doi s-au căsătorit civil și au apărut primele imagini de la fericitul eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mona, pe numele ei real Lavinia Stoian, și Cristian Jitaru s-au cunoscut în timpul emisiunii matrimoniale Puterea dragostei, de la Kanal D. Deși relația lor a fost încercată de multe provocări, cei doi au ales să rămână împreună și să lupte pentru iubirea lor. Aceștia au planuri serioase în ceea ce privește viitorul relației lor și își doresc să devină părinți. Pe 10 septembrie, Mona și Jitaru au devenit, oficial, soț și soție. Pe rețelele de socializare, au apărut mai multe fotografii de la starea civilă.

mona-1mona-1

Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei' s-au căsătorit. Deși relația celor doi a fost marcată de mai multe împăcări și despărțiri, cei doi au demonstrat că sentimentele lor sunt puternice și au decis să spună „DA' în fața ofițerului de stare civilă.

Citește și: Mona și Cristian Jitaru de la Puterea dragostei s-au logodit la Paris:„Deși s-au întâmplat multe între noi…'

Citește și: Mona și Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei s-au împăcat:”Ne mai acordăm o nouă șansă”

Citește și: De ce divorțează Daniel Onoriu și soția lui, de fapt:„Nu îl iert indiferent ce ar mai face. Totul a pornit de la…'

Citește și: Ce obiecte a ales fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu de pe tavă, la tăierea moțului

Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei' s-au căsătorit

La câteva luni de la cererea în căsătorie, cei doi au devenit, oficial, soț și soție. Pe rețelele de socializare, aceștia au publicat mai multe imagini și videoclipuri de la fericitul eveniment. Mireasa a a purtat o rochie sidefată, strânsă în talie cu un brâu. Aceasta a optat pentru un machiaj simplu și câteva bucle.

Mirele a purtat o pereche de pantaloni negri și o cămașă albă. Pe contul său de instagram, Cristian Jitaru a postat o imagine în care își ține partenera în brațe, alături de un mesaj emoționant. Aceștia au ales două perechi de nași, una din partea Monei, iar cealaltă din partea lui Cristian.

„Te iubesc.

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături.

10.09.2022 – Jitaru Cristian Daniel – Jitaru Lavinia Cristina', a scris acesta pe Instagram.

Cei doi s-au logodit în Paris

În urmă cu câteva luni, Cristian Jitaru și-a cerut iubita în căsătorie în Paris, acolo unde se aflau în vacanță. Vestea i-a bucurat pe fanii celor doi, mai ales că aceștia se împăcaseră recent.

Mona și Cristian Jitaru au trecut prin multe momente împreună. Vara trecută, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, însă, ulterior, și-au mai acordat o șansă.

 „A spus da. Cu foarte mari emoții am scos inelul si am cerut-o de soție! Desi s-au întâmplat multe intre noi am continuat si am sperat că intr-o zi totul va fi bine‼️ Și este‼️ Azi 17.06.2022 a spus DA! Te iubesc @stoianlavinia‼️’, a scris Cristian Jitaru în dreptul postării.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton