Sarah, fiica Anamariei Prodan, a fost operată de urgență, la genunchi. Cum se simte: "A fost un succes"

 Dumitrache Laura
.

Sarah, fiica impresarei Anamaria Prodan a fost operată de urgență, la scurt timp după ce și-a sărbătorit ziua de naștere. Tânăra baschetabalistă a suferit o accidentare la genunchi și a fost operată. Ulterior, agentul FIFA a făcut dezvăluiri despre cum a decurs intervenția fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan are două fiice cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu, Rebecca și Sarah, iar Laurențiu Reghecampf jr. este fiul pe care îl are din căsnicia cu Reghe. În urmă cu o zi, Sarah Dumitrescu a împlinit 23 de ani. Din păcate, fiica impresarei a suferit o accidentare gravă la genunchi și a fost operată.

sarah si anamariasarah si anamaria

Sarah este baschetbalistă în SUA, la California Polytechnic State University, în Big West Conference. Fiica Anamariei Prodan a fost operată în cursul zilei de azi la Cluj, după o accidentare la genunchi. Tânăra a împlinit pe 11 septembrie 23 de ani, iar impresara a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Citește și: Anamaria Prodan își deschide propriul complex rezidențial:”În curând”

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj acid după ce Laurențiu Reghecampf a postat o imagine cu Corina Caciuc:„Cea mai mare greșeală'

Citește și:Cine este, de fapt, soția lui Patrick Mouratoglou.Ada Obilu și antrenorul Simonei Halep au împreună doi copii

Citește și: Ana Odagiu formează un cuplu cu actorul Conrad Mericoffer:”E foarte firavă și fragedă treaba”

Sarah, fiica Anamariei Prodan, a fost operată de urgență

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan și a fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, a suferit o accidentare gravă la picior. Mai exact, fiica impresarei a fost operată azi la Cluj, după ce s-a lovit la genunchi. Sarah se afla în România la lotul național când a suferit accidentarea.

Tânăra a ajuns de urgență în sala de operație. Baschetbalista a mai suferit o intervenție în 2020. De această dată, doctorii au decis să-i pună un ligament sintetic. Tatăl ei, Tibi Dumitrescu, a fost alături de ea.

Cum se simte Sarah, fiica Anamariei Prodan

Anamaria Prodan are două fiice din căsnicia cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, Rebecca și Sarah. Fiica cea mică a impresarei, Sarah îi calcă pe urme tatălui ei, fiind baschetbalistă, la California Polytechnic State University, în Big West Conference.

La scurt timp după operație, Anamaria Prodan a mărturisit că fiica ei se simte bine și este o persoană extrem de puternică „„Sarah este foarte bine, operația a fost un succes. Este un copil minunat, un profesionist minunat și va reveni de miliarde de ori mai puternică. Asta este viața. Câteodată, în sport, ai și genul ăsta de momente, dar la cum a fost crescută și din ce familie vine, este o luptătoare. Cum am spus, o să fie de miliarde de ori mai puternică', a declarat Anamaria Prodan, a declarat impresara pentru spynews.ro.

Sarah Dumitrescu a împlinit 22 de ani

Sarah, fiica impresarei Anamariei Prodan a împlinit 22 de ani pe 11 septembrie. Vedeta nu a ratat ocazia de a-și surprinde fiica și i-a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare. Vedeta își iubește foarte mult copiii și este alături de ei în orice situație.

„La mulți ani îngerul vieții mele @sarahh ❤️❤️❤️ te iubește mama fără mărginele și-s atâta de mândră de tine încât nu pot să exprim în cuvinte ! Să- mi trăiești o mie de ani și să rămâi același om minunat și același suflet pur. Proud to be your mother angel #proudmother#lovemydaughter #perfectdaughter❤️?? #myprintess?❤️.', a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton