Moartea milionarului Constantin Dinescu ridică semne de întrebare. Ce au descoperit anchetatorii despre ultimele clipe din viața "Baronului luxului"

 Dumba Gabriela
.

Moartea milionarului Constantin Dinescu este acum cercetată de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă). Cel supranumit „Baronul luxului” a petrecut până în ultimele sale clipe de viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe 9 august, un bărbat de 69 de ani (Constantin Dinescu n.red.) a fost preluat de către un echipaj SMURD de pe Autostrada A2 şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internat până pe data de 15 august, când a decedat. Inițial, s-a crezut că omul de afaceri ar fi murit în locuința sa din zona de nord a stațiunii Mamaia.

Dinescu a petrecut toată noaptea de 8/9 august într-un club din Mamaia, informaţia fiind publicată chiar de el pe contul său de Facebook.

„Din primele informaţii, bărbatul, care ar fi suferit de afecţiuni cardiace, s-ar fi îndreptat spre municipiul Bucureşti, iar la un moment dat ar fi acuzat o stare de rău, motiv pentru care a fost solicitată intervenţia cadrelor medicale, diagnosticul la internare fiind de stop cardiorespirator – resuscitat. Cercetările în cauză au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă)', spun poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa, potrivit adevărul.ro.

La examinarea exterioară a trupului neînsufleţit nu au fost constatate semne vizibile de violenţă. În cursul zilei de mâine va fi efectuată necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

646×404-1646×404-1

S-a iubit și cu Mădălina Pamfile

Constantin Dinescu a fost unul dintre cei mai vânați oameni de afaceri din Capitală, fiind un adevărat crai de Dorobanți. Multe domnișoare erau invidioase pe fosta sa iubită, Mădălina Pamfile. Bruneta povestea prietenelor sale cât de copleșită era de cadourile cu care Constantin Dinescu o răsfăța la orice ocazie, potrivit spynews.ro.

Nonconformistul milionar era un colecționar înfocat de artă, deținând în vila sa impunătoare din Snagov, numeroase obiecte scumpe, având un adevărat mini-muzeu privat.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton