Misha și Connect-R, emoții mari pentru fetița lor, în prima zi de școală din pandemie: "Să fii curajoasă!"

 Dumba Gabriela
.

Misha și Connect-R au trăit emoții mari astăzi pentru că fetița lor a început școala. Maya i-a avut alături pe ambii părinți, mai cu seamă că este o perioadă grea pentru școlari, în contextul pandemiei COVID-19, care impune restricții speciale pentru elevi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Așa cum au promis de când au luat decizia să divorțeze, Misha și Connect-R se străduiesc să fie părinții ideali pentru fiica lor. Deși ei nu mai sunt un cuplu, fac efortul de a fi alături de Maya ori de câte ori fetița are nevoie, așa încât ea să nu simtă lipsa de afecțiune și atenție din partea lor.

Prin urmare, nu puteau lipsi din prima zi de școală și amândoi au fost alături de Maya într-o zi pe care și-o va aminti toată viața. Cu siguranță, 14 septembrie 2020 nu va fi uitată niciodată nici de copiii care acum încep școala, dar nici de părinții îngrijorați pentru sănătatea lor, având în vedere statisticile alarmante legate de COVID-19.

Cu mari emoții, Misha și Connect-R au lăsat-o și ei pe micuța Maya la școală, iar artistul a avut grijă să imortalizeze momentul acesta special și pentru fanii lui de pe Instagram. Imediat ce i-au văzut împreună, alături de fetița lor, multora dintre ei le-a încolțit ideea că poate mai sunt șanse de împăcare. Însă, cei doi au repetat de fiecare dată că nu vor mai fi un cuplu, însă păstrează pentru totdeauna o relație decentă, de prietenie atât cât se poate, în calitate de părinți pentru Maya.

119344517_636056853721875_2244985687825945645_n119344517_636056853721875_2244985687825945645_n

Misha a postat și ea câteva fotografii alături de Maya și a scris și un mesaj public de încurajare pentru fetiță.

'Prima zi de școală! Mult succes, Maya! Să fii curajoasă, înțeleaptă și să ai mereu încredere în tine. Te Iubesc!', a scris Misha pe pagina sa de Instagram pentru fiica sa.

Dimineață, înainte să plece spre școală, Connect-R a postat câteva clipuri pe Instagram în care se vedea cât de …”încântată” era Maya să înceapă școala, spre amuzamentul tatălui ei. Fetița i-a strigat să tacă și i-a dat peste telefon, în timp ce artistul o filma și îi cânta că astăzi este prima zi de școală.

Au divorțat acum trei ani

Deși fanii i-au împăcat de mai multe ori, iar în spațiul public s-a vehiculat ideea că sunt din nou împreună, datorită vacanțelor în care au mers împreună cu fetița, Misha și Connect-R se țin de decizia luată în 2017 și susțin că nu sunt un cuplu.

„Am hotărât să rămânem prietenii şi părinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea să nu ne pună întrebări!”, spunea Connect-R în urmă cu ceva timp.

Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine', a spus și Misha în cadrul unei emisiuni TV.

Ulterior și cântărețul a confirmat cele spuse de Misha, specificând faptul că „..fericirea şi nefericirea ţin de tine personal… E ok, suntem oameni maturi, avem un copil de crescut, colaborăm foarte bine şi pe plan muzical'.

Citește și:

Connect-R și Misha se înțeleg mai bine ca niciodată! Ce i-a adus împreună: „Bucurie, bucurie, bucurie”

Misha a dezvăluit adevărul despre relația ei cu Connect-R! „Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton