Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată cu Livian: "Există un motiv pentru care..."

 Oana Pantazi
.

Fanii i-au vrut împreună pe Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și pe Livian, dar astrele nu le-au fost favorabile. Cu toate acestea, încă apar speculații despre o posibilă sarcină a brunetei. Să fie oare Bianca însărcinată cu Livian?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bianca de la Puterea Dragostei s-a numărat printre preferații publicului și poate de aceea fanii ei și ai lui Livian nu vor să admită că aceștia s-au despărțit pentru totdeauna. Nu e un secret pentru nimeni că Bianca și Livian, câștigătorii sezonului doi de la Puterea Dragostei, au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, relație care s-a încheiat definitiv în luna august.

Citește și: Adelina Pestrițu, primul mesaj după ce a terminat tratamentul pentru coronavirus: „Nu e plăcut să fii bolnav”

Livian are o nouă iubită

Iată însă că, în ultimul timp, au apărut tot mai multe speculații în mediul online, conform cărora Bianca ar fi gravidă cu Livian… Asta în timp ce, fostul ei iubit postează pe conturile sale de socializare fotografii cu noua sa parteneră! Bianca Comănici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonul, însă a lăsat pe Instagram un comentariu cu subînțeles, dovadă că nu-i este încă indiferentă viața lui Livian.

”Există o poveste în spatele fiecarei persoane. Există un motiv pentru care oamenii sunt așa cum sunt. Gândește-te la asta înainte să judeci pe cineva”, a scris bruneta.

Citește și: Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani: „Am vrut să mă opresc”. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

Bianca-_i-Livian-de-la-Puterea-Dragostei-1Bianca-_i-Livian-de-la-Puterea-Dragostei-1

Motivul despărțirii

Bianca Comănici și iubitul ei și-au spus „adio' în reptate rânduri. Tatăl Bincăi nu a fost de acord cu relația și, mai mult, diversele obstacole din calea fericirii lor nu au putut fi depășite.

Livian a mărturisit, recent, că a fost frumos cât a durat, însă nu pot avea o relație. Fostul iubit al Biancăi a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostei partenere, însă a sugerat și care ar fi motivul pentru care relația lor nu are viitor!

A fost frumos tot ce-a fost, poate fi la fel de frumos, dar nu spre o relație. Sincer, nu mai simt să meargă spre o relație. În urma discuțiilor, a tuturor chestiilor. E o fată extraordinară, o parteneră de viață, care te îngrijește, te trage după ea pentru că ea este într-o continuă creștere. E foarte ambițioasă și puternică. Dar e ceva care provoacă o scânteie care deranjează, care ne aduce mereu într-un punct de tensiune, a transmis Livian.

Acum, Bianca se străduiește să își revină după despărțirea de Livian, cu atțât mai mult cu cât a fost dezamăgită de comportamentul fostului ei iubit. Livian a sărit mult prea repede în brațele Florentinei și, se pare, o perioadă a mers pe două fronturi…

Citește și: Fostul soț al Ancăi Țurcașiu din nou îndrăgostit! Ipostaze tandre, în public, alături de iubita tânără și blondă…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton