Misha și Connect-R, din nou în vacanță împreună, alături de fetița lor!

 Oana Pantazi
.

Deși au divorțat în 2017, Misha și Connect-R se comportă în continuare ca o familie, de dragul fetiței lor, tocmai de aceea fanii nu contenesc să se întrebe dacă, de fapt, cei doi nu s-au împăcat…

După ce, recent, au fost împreună într-o vacanță în Zanzibar, iată că Misha și Connect-R se află din nou în vacanță, alături de fiica lor Maya, căreia, de altfel, îi sunt alături la fiecare eveniment important. De data aceasta, cei trei au plecat împreună într-o vacanță în Italia, la Roma, de unde fiecare își ține la curent fanii de pe conturile de socializare. Atât Connect-R, cât și Misha au postat fotografii împreună cu Maya și din care micuța zâmbește fericită.

Chiar dacă fanii încă nu s-au obișnuit cu ideea că Misha și Connect-R nu mai formează un cuplu de doi ani și în pofida faptului că artistul a făcut anunțul pe contul său de socializare, cei mai mulți încă mai trăiesc cu speranța că s-au împăcat.

Astă-vară, după ce au fost plecați împreună într-o vacanță în Delta Dunării, zvonurile despre împăcarea celor doi artiști s-au intensificat, însă Misha  le-a spuslberat speranțele celor care îi vedeau din nou împreună – ea și Connect-R continuă să meargă împreună în vacanțe împreună doar de dragul fiicei lor.

„Ne împacă presa în fiecare lună. S-au împăcat, s-au certat, deci asta este la ordinea zilei. Nu suntem un cuplu. Să ştii că şi Maya îmi face poze pentru instagram, nu doar Relu. Ţinem amândoi postul, am mâncat salată grecească, fară carne, fără multe lucruri. Dacă nu am fi avut lucruri în comun, nu am fi fost niciodată împreună”, a spus Misha la Răi, da’ buni.

Motivul divorțului…

La scurt timp după ce Misha și Connect-R și-au anunțat despărțirea, au apărut și explicațiile… venite din parte amicilor cuplului, care au explicat ce a produs ruptura.

„Prea mari deosebiri de viziune asupra vieții. De-a lungul timpului, ei au tot avut neînțelegeri, mai ales când micuța s-a îmbolnăvit, acum vreo doi ani. Atunci au apărut cu adevărat problemele și, probabil, atunci au și apărut primele discuții despre divorț, despre despărțire. Ei au mai avut probleme în cuplu după ce Misha născuse, au trecut printr-o perioadă mai dificilă, așa cum se întâmplă în general în asemenea cazuri”, a declarat un prieten al fostului cuplu pentru wowbiz.ro.

Foto: Instagram

Connect-R și Maya, în vacanță la RomaConnect-R și Maya, în vacanță la Roma

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton