Mirela Vaida, imagini rare alături de soțul ei. Cum s-au afișat în vacanța din Egipt: „Zilele petrecute împreună...”

 Ifrim Georgiana
.

Mirela Vaida, imagini rare alături de soțul ei. După terminarea filmărilor pentru emisiunea Acces Direct, prezentatoarea a plecat în vacanță cu familia. Pe rețelele de socializare, aceasta a postat câteva fotografii alături de soțul ei, Alexandru Vaida, cu care este împreună de mai bine de 10 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea de la Antena 1 a reușit să echilibreze viața profesională și cea personală. Din anul 2009, aceasta este căsătorită cu Alexandru Vaida și au împreună trei copii. Soțul prezentatoarei este o fire mai „retrasă', după cum spunea chiar Mirela Vaida, motiv pentru care nu îi place să fie în centrul atenției. Acum, familia Vaida a plecat în vacanță, iar prezentatoarea a postat câteva imagini rare cu soțul ei. Iată cum au fost surprinși cei doi!

vaida-1vaida-1

Mirela Vaida, imagini rare alături de soțul ei. Împreună cu copiii, cei doi se află în Egipt, mai exact în orașul Hurghada, unde se bucură de momente de distracție și relaxare.

Citește și: Unde a plecat Mirela Vaida în concediu. A ales o destinație unde au avut loc mai multe tragedii:„Zilele petrecute împreună…'

Citește și: De ce nu merge Mirela Vaida în stațiunile de pe litoralul românesc:„Nu cred că o să mai ajung vreodată'

Citește și: Antonia și Loredana Groza, show total la ziua de naștere a Emei Uta.S-au distrat pe cinste într-un club de lux

Citește și: Cum a reacționat familia lui Alexandru Arșinel după ce s-a spus că actorul ar fi în stare gravă:”Nu vrem să comentăm ceva ce…”

Mirela Vaida, imagini rare alături de soțul ei

De data aceasta, Mirela Vaida a ales să-și petreaca vacanța într-o destinație din străinătate. Împreună cu soțul și cei trei copii, prezentatoarea se află în Egipt și a postat câteva imagini inedite din croaziera de vis.

Printre acestea, se numără și una cu soțul ei, aceștia fiind surprinși într-o ipostază romantică, ținându-se în brațe. Alexandru Vaida este director general la o companie, călătoreşte destul de mult prin ţară și stă departe de camerele de filmat.

„Zilele petrecute împreună creează cele mai frumoase amintiri', a scris Mirela Vaida în dreptul fotografiilor din vacanță.

„El este un tip mai retras'

Într-un interviu mai vechi, Mirela Vaida a dezvăluit motivul pentru care nu postează imagini cu soțul ei. Alexandru Vaida este o persoană mai retrasă, astfel încât preferă să nu-și expună viața pe rețelele de socializare.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta.

Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui', a spus Mirela Vaida pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton