Mircea Geoană și soția, invitați la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea. Ce outfituri elegante au purtat!

 Oana Pantazi
.

La nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea au fost o mulțime de persoane celebre din showbiz, presă și chiar lumea politică. Printre cele mai elegante prezențe au fost actualul secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană și soția lui. Iată cât de eleganți au fost soții Geoană!

Este sezonul nunților, iar în ultima perioadă showbizul nu a dus lipsă de evenimente, însă, de departe, cel mai spectaculos dintre ele a fost cununia religioasă a Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea. E adevărat că cei doi soți s-au pregătit temeinic pentru eveniment, iar mireasa, în febra emoțiilor, a și slăbit câteva kilograme, însă toate eforturile au meritat cu prisosință, pentru că totul a ieșit perfect – începând cu slujba de la biserică, cele două rochii ale Adelinei și recepția de după cununia religioasă.

Mihaela Geoană a fost extrem de elegantă

Printre invitații la petrecere s-au numărat, printre alții, Raluca Bădulescu, Viva Blochina, Oana Roman, Simona Pătruleasa, Maria Dragomiroiu, Elena Gheorghe, dar și Mircea Geoană și soția lui, Mihaela. Actualul secretar general adjunct al NATO și soția lui s-au numărat printre cei mai eleganți invitați de la eveniment, Mircea Geoană purtând un costum de culoare închisă, în timp ce Mihaela Geoană a ales un outfit cu voal și dantelă în partea superioară. Mireasa s-a fotografiat cu toți invitații – și nu au fost puțini – și, evident, cu familia Geoană, care în ultimii ani a fost o prezență rară la evenimentele mondene. Iată, așadar, cât de eleganți au fost soții Geoană și cât de bine arată soția noului secretar general adjunct al NATO!

Foto: www.edamagazine.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton