Ramona Olaru, la plajă cu Giani Kiriță și Cătălin Cazacu. Asistenta TV nu mai vrea să audă de fostul soț

 Stamen Diana
.

În urmă cu câteva săptămâni, Ramona Olaru a semnat actele de divorț și își lăsa trecutul în spate. Asistenta de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' a fost surprinsă la plajă alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.

În prezent, vedeta se află la mare, acolo unde se filmează pentru emisiune. Coincidență sau nu, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu se aflau în Mamaia, iar cei trei s-au întâlnit la plajă, unde au stat împreună ore bune, potrivit cancan.ro.

Se pare că Ramona Olaru nu se mai gândește deloc la fostul soț și a trecut deja peste divorț. Vedeta a fost întrebată recent de ce s-a despărțit de Bogdan, deși păreau foarte fericiți împreună, iar răspunsul Ramonei a fost scurt: 'Păream'.

Nu este pentru prima dată când Ramona Olaru este surprinsă în compania altui bărbat după divorțul de fostul ei soț. Asistenta TV a fost fotografiată când Toto Dumitrescu urca în apartamentului ei, iar acum a fost surprinsă la mare în compania lui Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru nu și-ar fi dorit să divorțeze de Bogdan

„Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp, însă după multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă., au dezvăluit surse din anturajul Ramonei pentru Unica.

Motivul divorțului Ramonei Olaru

Soțul Ramonei Olaru a băgat divorț la notar și nu ar mai exista cale de întors! Se pare că motivul ar fi niște imagini de paparazzi în care asistenta sexy de la Neatza a fost surprinsă în ipostaze jenante alături de un tânăr în Parcul Herăstrău, din București.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce tânărul, într-un moment de neatenție al Ramonei, i-a ridicat rochia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă, în timp ce blondina nu a părut deloc deranjată. Nu știm dacă acesta este motivul sau doar picătura care a umplut paharul, cert este că Bogdan, soțul vedetei Antenei 1, ar fi decis să bage divorț la notar, conform cancan.ro.

FOTO: Facebook, Cancan

Ramona Olaru a divorțatRamona Olaru a divorțat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton