Minora de 14 ani, însărcinată după ce a fost violată de cinci soldați ruși, va păstra bebelușul: „Medicii au avertizat că, dacă face avort, probabil că nu va mai putea avea copii”

 Miniosu Alexandra
.

Minora de 14 ani din Bucha, Ucraina, care a rămas însărcinată după ce a fost violată de cinci soldați ruși, va păstra bebelușul. Decizia a fost luată după ce medicii au avertizat că, în cazul în care victima face avort, probabil că nu va mai putea avea copii niciodată. Iată ce alte orori s-au petrecut în timpul războiului dintre Rusia și țara vecină. Nu este singurul caz de agresiune sexuală!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Minora de 14 ani, însărcinată după ce a fost violată de cinci soldați ruși, va păstra bebelușul. Fetița din Bucha, Ucraina, a fost abuzată de mai mulți militari, iar, în urma agresiunii sexuale, aceasta a rămas gravidă. A decis să păstreze copilul, după ce medicii au avertizat că, dacă va face întrerupere de sarcină, probabil că nu va mai pitea avea copii niciodată.

razboi-1-1razboi-1-1

Ororile războiului ruso-ucrainean continuă să iasă la iveală, după ce Rusia a invadat țara vecină, pe 24 februarie 2022. Se pare că cetățenii rămași în Ucraina nu sunt supuși doar bombardamentelor și lipsei de mâncare, apă și medicamente, ci și agresiunilor sexuale și altor violențe. Recent, în Bucha, o minoră de doar 14 ani a trecut printr-un adevărat calvar. Fetița a fost violată de cinci soldați ruși și a rămas însărcinată.

Citește și: O refugiată din Ucraina ar fi fost agresată sexual de un preot, la o mănăstire din Maramureș

Citește și: Imaginile durerii din Ucraina.Un copil a murit, după ce un bloc de 5 etaje a fost bombardat

Citește și: Andreea Bălan, de urgență la spital, după ce a căzut și s-a lovit cu fața de bordură:„Doctorul mi-a cusut buza de sus'

Citește și: Cum s-a întâmplat accidentul dintre Anamaria Prodan și un biciclist:„M-am dus după el, am chemat poliția'

Minora de 14 ani, însărcinată după ce a fost violată de cinci soldați ruși, va păstra bebelușul

Fetița de 14 ani va păstra copilul. Anunțul a fost făcut de către psihologul Oleksandra Kvitko, care lucrează în colaborare cu Avocatul Poporului de la Kiev, pentru Radio Svoboda. De asemenea, un mesaj oficializat cu ajutorul familiei minorei dezvăluie că: „Medicii au avertizat că, dacă victima face avort, probabil că nu va mai putea avea copii'.

În prezent, fetița de 14 ani lucrează cu mai mulți psihologi pentru a accepta ideea că va deveni mamă, în doar câteva luni. Psihologul Oleksandra Kvitko lucrează în aceste momente cu cinci fete cu vârste cuprinse între 14-18 ani. Acestea au rămas însărcinate în urma abuzurilor sexuale ale soldaților ruși. Cea mai tânără victimă care lucrează cu specialistul are doar 10 ani, scrie unica.ro.

Nu este singurul caz de agresiune sexuală din Ucraina

Nu este singura oroare petrecută în Bucha, Ucraina. Un băiețel în vârstă de 11 ani a fost violat chiar în fața mamei lui. În timpul agresiunii sexuale, femeia era legată de un scaun și forțată să privească întreaga scenă înfiorătoare. De asemenea, o fată de 20 de ani din Irpen a fost violată de trei soldați ruși.

De curând, Avocatul Poporului din Ucraina, Liudmila Denisova, a declarat că au existat mai multe cazuri similare în țara vecină.

„Aproximativ 25 de fete și femei cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani au fost violate sistematic în timpul ocupației în subsolul unei case din Bucha. Nouă dintre ele sunt însărcinate. Soldații ruși le-au spus că le vor viola până la punctul în care nu vor mai dori să aibă contact sexual cu niciun bărbat, pentru a le împiedica să aibă copii ucraineni', a spus Liudmila Denisova.

În același timp, Liudmila Denisova a povestit cazul cutremurător al unei tinere de 16 ani. Fata a fost violată pe stradă, chiar în fața surorii ei de 25 de ani.

„O femeie în vârstă de 25 de ani ne-a sunat pentru a ne spune că sora ei de 16 ani a fost violată pe stradă, în fața ei. Ea a spus că ei strigau „Asta se va întâmpla cu fiecare prostituată nazistă' în timp ce o violau pe sora ei', a continuat Liudmila Denisova.

„Puține victime sunt gata să povestească despre ororile pe care le-au trăit'

Până pe data de 25 aprilie, linia telefonică a Avocatului Poporului a primit, în total, informații despre 101 cazuri de abuzuri sexuale în Ucraina. Conform datelor, printre victime se află atât femei, copii, cât și bărbați.

„În prezent, 12 cazuri sunt confirmate și documentate. Puține victime sunt gata să povestească despre ororile pe care le-au trăit', a mai susținut Avocatul Poporului din Ucraina, Liudmila Denisova, conform libertatea.

Femeile ucrainiene aflate acum în Polonia, care au rămas gravide în urma abuzurilor militarilor ruși, nu pot face întrerupere de sarcină, deoarece legislația poloneză antiavort este foarte strictă.

Sursă foto: Shutterstock, Foto Simbol război Profimedia & Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton