Militarii ruși comit și infracțiuni sexuale în Ucraina. Au violat o femeie, după ce i-au ucis soțul și i-au amenințat copilul

 Raiciu Adriana
.

Procuratura anunță că mai mulți ruși comit infracțiuni sexuale. Soldații ruși au abuzat sexual o femeie, după ce i-au ucis soțul și i-au amenințat copilul. Idenitatea unuia dintre militari a fost identificată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Momente de coșmar pentru o femeie din Ucraina. Militarii ruși au intrat prin efracţie într-o casă, într-un sat. Soldații au ucis proprietarul neînarmat și au amenținat copilul. La puțin timp, soția bărbatului a fost abuzată sexual de aceștia.

FOhMCueXsAglSEsFOhMCueXsAglSEs

Militari au intrat prin efracţie într-o casă, într-un sat, l-au ucis pe proprietarul neînarmat şi au violat-o pe soţia acestua, ameninţându-i copilul.', acuză primvicepremierul ucranean însărcinat cu Afaceri Externe, Emine Djaparova.

Citește și: Zelenski cere o întâlnire cu Putin, pentru a pune capăt conflictului:Se pot face compromisuri, dar nu trebuie să fie o trădare a țării mele

Citește și: Președintele Volodimir Zelenski a părăsit reședința oficială pentru a vizita răniții dintr-un spital

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Irinel Columbeanu din cauza vieții de lux: „Abuzul de mâncăruri grase, de țigări, de băuturi energizante amestecate cu whisky

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fetița care a cântat Let it Go, într-un buncăr, în timpul bombardamentelor din Kiev

Militarii ruși au violat o femeie, după ce i-au ucis soțul și i-au amenințat copilul

După ce țara lor a fost bombardată de trupele rusești, oamenii au fost nevoiți să se adăpostească sau să lase totul în spate și să plece. Din păcate, unii au fost nevoiți să rămână, întrucât nu au avut o situație financinară bună sau pur și simplu au sperat ca totul să revină la normal în câteva zile.

Asta a crezut și o femeie din Ucraina, însă totul s-a transformat într-un coșmar. Soțul ei a fost ucis de militarii ruși, iar copilul i-a fost amenințat. De asemenea, procuratura ucraineană acuză miercuri militari ruşi de comiterea unor infracţiuni sexuale.

„Identitatea unuia dintre militari a fost stabilită', anunţă Emine Djaparova.

Volodimir Zelenski, noi declarații despre negocierile de pace cu Rusia

Volodimir Zelenski încearcă să îl convingă pe Vladimir Putin să oprească atacurile asupra Ucrainei. Miercuri dimineață, Zelenski a transmis un mesaj video, mărturisind că negocierile de pace cu Rusia sunt extrem de dificile.

„Sunt foarte dificile, uneori scandaloase, însă avansăm pas cu pas. Vom lucra, vom lupta cât mai mult posibil. Până la capăt. Curajos şi deschis. Negociatorii lucrează neobosit. Ne vom odihni doar atunci când când vom câştiga', a spus Volodimir Zelenski.

sursă foto- Twitter, Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton