Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit după 10 luni! "M-am născut să conduc, nu am nevoie să fiu iubită de tine!"

 Dumba Gabriela
.

Și-au fost suflet pereche, unul altuia, pentru 10 luni. Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit într-un final, deși în tot acest timp și-au asigurat fanii că vor fi împreună pe viață. La scurt timp după ce și-au spus adio, Miley a lansat o piesă-mesaj pentru Cody, ,,Midnight Sky” .

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Controversat din start, cuplul Miley Cyrus – Cody Simpson a rezistat doar 10 luni. Cântăreața s-a cuplat cu cel despre care spunea că îi este cel mai bun prieten la scurt timp după ce a divorțat de Liam Hemsworth, cel din urmă fiindu-i soț pentru 8 luni.

Însă, între divorțul de Liam, în august 2019 și relația cu Cody, din octombrie, Miley s-a iubit fulgerător și cu Kaitlynn Carter, despre care s-a spus că este, de fapt, femeia pentru care a divorțat.

La începutul acestei luni, Cody Simpson declara că este „îndrăgostit de cea mai bună prietenă'. Tânărul a fost un real sprijin pentru controversata cântăreața, care nu a mai consumat droguri de peste jumătate de an, fiind susținută și încurajată de el.

Miley era descrisă de fostul iubit ca fiind „creativă și inspirațională, incredibil de independentă', citează spynews.ro. În același timp, Cody a recunoscut într-un interviu că relația cu Miley Cyrus era un lucru minunat din viața sa. Cu toate acestea, cei doi s-au separat, după ce și-au făcut și tatuaje similare, care să marcheze dragostea dintre ei.

„Deși inițial s-au cunoscut tocmai în timpul perioadelor lor nebune, amândoi și-au revenit acum și se concentrează pe sănătate, pe muncă și pe timpul petrecut împreună. Pare destul de ideal după părerea mea'., declara managerul lui Cody Simpson.

I-a dedicat o piesă fostului iubit

,Midnight Sky” este noul single lansat în această dimineață de Miley Cyrus, o combinație între disco, pop și rock. În ipostaze sexy, Miley cântă ,,M-am născut să conduc, nu aparțin nimănui și nu am nevoie să fiu iubită de tine”.

De Kaitlynn s-a despărțit după o lună

Miley Cyrus (26 de ani) şi Liam Hemsworth (29 de ani) și-au spus adio în august 2019, la doar opt luni de la nunta din decembrie 2018. Imediat au apărut imagini cu Miley Cyrus, sărutându-se cu vechea ei prietenă, Kaitlynn Carter, și schimbând atingeri afectuoase, după ce ambele au anunţat că s-au despărţit de soţii lor, Brody Jenner și Liam Hemsworth.

„În iulie, am fost într-o vacanță cu o prietenă, iar următorul lucru pe care îl țin minte este că m-am îndrăgostit de ea.', a scris Carter atunci.

„Înainte de vacanța aceea, nu îmi trecuse prin minte că pot iubi o femeie așa cum am iubit-o pe ea. Dar după ce m-am gândit la trecutul meu amoros, se pare că nu am avut o anumită tipologie.', a adăugat Kaitlyn.

Se mutaseră deja împreună, însă după o lună s-au despărțit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton