O mai ții minte pe Miki de la K-Pital? Cum arată la 49 de ani și cu ce se ocupă: "Îmi place mult ceea ce fac"

 Dumba Gabriela
.

O mai știi pe Miki de la K-Pital? Artista are 49 de ani acum și nu mai cântă genul de muzică pe care îl știm cu toții, ci s-a reprofilat. Miki de la K-Pital s-a îndrăgostit de muzica populară, dar și de dansurile populare și spune că este foarte fericită cu decizia ei de a se îndrepta spre această zonă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Miki, fosta solistă a trupei K-Pital, s-a reinventat! Mihaela Marinache pe numele real cântă în continuare, dar un alt gen de muzică și se bucură de succes. În plus, Nea Mărin o învață și tainele dansului popular și chiar dacă este mai greu decât credea, Miki este neașteptat de pasionată de ceea ce face.

201771996_4810044892346232_7572206746224901243_n201771996_4810044892346232_7572206746224901243_n

Cum arată Miki de la K-Pital la 49 de ani și cu ce se ocupă

Miki de la K-Pital, așa cum o știe toată lumea, are acum 49 de ani și a mărturisit că interpretează folclor autentic alături de un taraf.

'Avem evenimente de luni până duminică, nu mai stăm deloc pe acasă, ceea ce mă bucură. Pe plan muzical, de anul trecut cânt și folcor autentic și îmi place foarte mult.

Cânt cu un taraf, adică mai am o variantă de spectacol. Sunt foarte mulțumită, pentru că sunt foarte ocupată. Am mai multe variante acum și îi întreb pe oameni ce doresc să le cânt. Clientul alege!

Oricum îmi place foarte mult ceea ce fac. M-am apucat și de dansuri popular, cu Nea Marin. Fac asta din luna martie, îmi place mult de tot și merg de două ori pe săptămână. Inițial mergeam doar o dată pe săptămână, dar nu învățăm pașii, așa că am început să fac mai des.

Dacă tot am început să cânt şi folclor, am zis să fiu completă, să învăț să și dansez pe muzică populară. Cele mai grele sunt dansurile moldovenești.

Sunt foarte rapide și au foarte mulți pași și țopăială multă. Sunt foarte obositoare, e nevoie să mai repet și acasă', a povestit Miki, în exclusivitate pentru Click!', a mărturisit artista pentru Click!

Citește și: Reghe susține că episodul cu Dan Alexa l-a făcut să divorțeze de Anamaria Prodan:„Niciodată nu m-am gândit că ea mă înșală’

Citește și: Mirela Vaida își dorește și două fetițe gemene:'Avem și nume pentru ele'

Citește și: Sebastian Dobrincu a avut depresie și bulimie:'Am slăbit 17 kilograme. Mi-am pierdut orice motivație'

Miki de la K-pital s-a măritat, după 18 ani de relație

Miki are o relație de ani buni cu Răzvan Constantinescu. Cei doi sunt împreună de 19 ani, iar abia anul trecut au decis să-și oficializeze iubirea.
În iunie 2021, Mihaela Marinache și Răzvan Constantinescu s-au cununat civil în fața Ofiterului Stării Civile din comuna Crevedia.

'M-am îmbrăcat în roz. Eu în viața mea nu am pus roz pe mine, dar Răzvan, al meu soț acum, a spus că ar fi frumos să mă îmbrac așa.

A fost ideea lui. Cererea de căsătorie a avut loc în 2003, mi-a dat și inelul atunci. Nu știu de ce nu s-a întâmplat, nu ne-am grăbit.

Foarte mulți prieteni au scris „dar oare nu v-ați pripit?', ironic, în glumă. Acum doi ani trebuia să fim nași. Am făcut acea slujbă, ne-a citit ceva pentru logodnă tatăl miresei pentru că e preot, chiar în sufragerie', a detaliat Miki la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton