Ella Tina de la Puterea Dragostei, despre relația cu iubitul ei arab: „Nu știu cât e de serios”

 Borcilă Andreea
.

Ella Tina de la Puterea dragostei, despre relația cu iubitul ei arab. Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale a vorbit deschis despre povestea de iubire pe care o trăiește, de ceva timp, cu un bărbat misterios, a cărui identitate încă nu a fost dezvăluită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ella Tina, fostă concurentă la Puterea dragostei, de la postul Kanal D, a vorbit deschis despre relația complicată pe care o are cu iubitul ei arab. Bruneta recunoaște că este destul de geloasă, mai ales că bărbatul are fane pe rețelele sociale.

ella-tina-3ella-tina-3

În urmă cu un an, bruneta spunea că este extrem de fericită, însă lucrurile s-au schimbat acum.

Citește și: Jador a ținut legătura cu Ella Tina, chiar dacă era într-o relație cu Georgiana Elisei:”Așa mult mi-aș fi dorit să…”

Citește și: Andreea Perju, operată de urgență la sân:”Aștept rezultatele biopsiei”

Citește și: Prima imagine cu fetița Denisei Filcea și a lui Flick:”Prin tine se explică Dumnezeu”. Cum arată Eva Maria

Citește și: Ce părere are Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu:„Mă uit singur și…'

Ella Tina de la Puterea Dragostei, despre relația cu iubitul ei arab

Bruneta a povestit pentru Fanatik că nu știe dacă cei doi se vor căsători, fiind destul de confuză. În plus, vedeta este destul de geloasă:

„Oricât sunt eu de serioasă, nu știu cât e el de serios. El este arab, mai mic decât mine. E frumos foc și de aici probabil că sunt și eu geloasă, mai ales când văd că îi dau fetele follow pe Instagram. Au fost perioade când ne-am certat o dată la trei zile. Ne-am reîmpăcat ultima dată undeva prin luna februarie. Mă gândeam aseară dacă acest băiat e cu adevărat potrivit pentru mine.

Nu prea îi place că sunt cunoscută. Eu, în toată viața mea, am fost învățată ca bărbatul să fie pentru mine și eu doar pentru el. Îmi dau seama că realitatea nu e chiar așa: băieții sunt băieți, până la urmă.

Pe mine mă deranjează când primește follow pe Instagram. Recunosc că sunt geloasă, dar și el e gelos atunci când primesc aprecieri. De la ce pornesc certurile noastre? Nici nu știu să-ți spun, unele sunt banale. Aseară s-a supărat, de exemplu, de ce purtam pantaloni scurți.

Eu sunt genul de femeie care are nevoie de un bărbat activ pentru mine. Sunt în perioada în care cred că am nevoie de fericire. Nici nu mai știu dacă în ziua de azi mai putem simți fericirea așa cum ne-o imaginăm. Aș fi avut nevoie ca în perioada asta să am o persoană activă lângă mine. Nu știu ce va fi cu această relație, dar asta e', a spus Ella Tina pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton