Mihai Trăistariu, în scandal cu fratele lui mai mare: "Mi-a dat foc la casă!"

 Dumba Gabriela
.

Mihai Trăistariu este în scandal cu fratele lui mai mare, Vasile Trăistariu, după ce acesta i-a dat foc la casă. Mihai comunică foarte greu cu fratele lui pentru că acesta preferă să trăiască mai retras, departe de ceea ce el numește „energii negative”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu a avut întotdeauna grijă de fratele lui mai mare, mai ales în perioada în care câștiga foarte bine din muzică. Fire de artist, Vasile Trăistariu nu a acordat atenție niciodată banilor și a preferat să adopte un stil de viață boem. Chiar și ocupat cu pictura și energiile pozitive, Vasile trebuia să mănânce, iar cel care i-a umplut mereu frigiderul și i-a plătit facturile a fost Mihai.

Nu întotdeauna binele este răsplătit cu bine, susține Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a avut parte de un şoc atunci când s-a trezit cu casa în flăcări, după ce l-a cazat și pe fratele lui mai mare, Vasile. Artistul a fost profund dezamăgit de atitudinea fratelui său, deoarece acesta nu şi-a cerut nici măcar scuze pentru cele stricate.

Citește și: Mihai Trăistariu a găsit soluția de supraviețuire, în timp de pandemie. Are 7 apartamente pe care le închiriază, la mare

„Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis: «Am dat foc puțin aici, au ars mânerele de la dulap. Am vrut să îmi usuc cămașa la aragaz și nu am fost atent și a luat foc dulapul de la bucătărie». Nu am pretenții să îmi întorci înapoi, dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc', a declarat Mihai Trăistariu, a dezvăluit Mihai Trăistariu pentru Antena Stars.

11241124

Cine este fratele lui Mihai Trăistariu

Vasile Trăistariu a terminat Academia de Pictură şi a fost profesor de desen. În urmă cu câțiva ani, bărbatul se izolase de toată lumea și nimeni n-a mai putut lua legătura cu el pentru că voia să stea departe de „energiile negative”.

Mihai spune că fratele său a fost până nu demult un om „normal”, care comunica, se apucase de culturism și îi plăcea să picteze.

Citeste si: Mihai Trăistariu a ajuns în pragul sinuciderii : 'Mergeam pe dig și mă gândeam dacă să mă arunc sau nu'

Cu toate că „îl înțeapă' de câte ori se întâlnesc, Mihai îl ajută cu bani pe Vasile și apreciază arta care iese din mâinile lui.

„Fratele meu este foarte credincios, l-am vizitat zilele trecute, cu ocazia unui concert. În fiecare zi, până la 12.00, e la biserică. Este un om cuminte, s-a apucat și de sculptat. Lucrează la un monument istoric pentru urbea nemțeană, cu scene de la Revoluția din 1989. Pictează și se roagă în fiecare zi', îl laudă Mihai pe Vasile, dar nu se poate abține să nu-l înțepe puțin: Iarăși i-am găsit în atelier niște nuduri. Artiștii tot artiști rămân, iar fratele meu e un geniu. Chiar și la facultate îi recunoșteau talentul profesorii'.

Cei doi frați nu au fost mereu în relații bune, însă Mihai a avut grijă de Vasile, considerând că e de datoria lui să-l ajute financiar. Cântărețul speră că fratele său mai mare va ridica, la un moment dat, ochii din tablouri și se va întoarce la cele lumești, întemeindu-și o familie cu o femeie cumsecade, care să aibă grijă de el. „Mi-a zis că e îndrăgostit de patru femei, că nu știe ce să facă. Mi-a zis că el nu poate trăi fără sentimente. Îi doresc o femeie înțelegătoare cu artistul Vasile Trăistariu, poate una din cele patru', mărturisea Mihai, anul trecut, pentru Libertatea.

De-a lungul vremii, Mihai și Vasile au fost mai mult certați decât împăcați, în ciuda intervenției împăciuitoare a celorlalți frați ai lor, Geanina și Constantin.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton