Brittany Pattakos a devenit mamă pentru prima oară! Mesajul emoționant al lui Paul Nassif, pentru fiica lui

 Oana Pantazi
.

Brittany Pattakos a devenit mamă pentru prima oară, la 29 de ani! Soțul ei, celebrul chirurg estetician Paul Nassif, este în culmea fericirii că a devenit tată de fată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brittany Pattakos a devenit mamă recent pentru prima oară, făcându-l super fericit pe partenerul ei, Paul Nassif (58), care este pentru prima oară tată de fată. Celebrul chirurg estetician, devenit faimos datorită reality show-ului Botched – în care remediază intervențiile chirurgicale plastice extreme – mai are trei copii, toți băieți, dintr-o căsnicie anterioară.

Vestea a dat-o chiar fericitul tată pe contul său de socializare, Nassif anunțând că Brittany Pattakos a devenit mamă pentru prima oară, dar și numele micuței lor.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma: „Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat”/ EXCLUSIV

Brittany-Patakos-a-devenit-mama9Brittany-Patakos-a-devenit-mama9

Brittany Pattakos e mama unei fetițe perfect sănătoase

Brittany Pattakos a devenit mamă pe 12 octombrie, iar Paul Nassif i-a dat micuței numele său.

Frumoasa noastră fetiță Paulina Anne Nassif s-a născut pe 12 octombrie la ora 07:42 și a avut o greutate de 3.17 kg. Paulina, cunoaște-i pe toți! Toți, faceți cunoștință cu noul nostru înger, Paulina. Mama și Paulina sunt amândouă sănătoase și se odihnesc! Vă mulțumim pentru iubirea și sprijinul oferite pe tot parcursul acestei călătorii. Vă iubim pe toți…' a scris Paul Nassif pe contul său de Instagram.

Brittany Patakos și Paul Nassif au anunțat în luna aprilie că vor deveni părinți, venirea pe lume a micuței fiind programată pe 19 octombrie. Paulina Anne Nassif le-a încurcat puțin planurile părinților săi, venind pe lume mai devreme cu o săptămână.

Citește și: Drama lui Gabi Luncă. Cântăreața a suferit de cancer, iar primul copil i-a murit în ziua când a fost botezat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton