Mihai Petre și soția lui, Elwira, au avut probleme de sănătate și au mers la spital: „Asta e mai puțin plăcut, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Mihai Petre și soția lui, Elwira, au avut probleme de sănătate și au mers la spital. La început de an, cei doi soți susțineau că sunt suspecți de gripă și că nu se simt prea bine din punct de vedere al sănătății. În urma unei vizite la spital, acestora li s-a confirmat suspiciunea și au fost nevoiți să petreacă majoritatea timpului în casă. Iată primele declarații făcute de juratul de la „Dancing on ice'!

CITEȘTE REVISTA VIVA ! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Petre și soția lui, Elwira, au avut probleme de sănătate și au mers la spital. Mihai și Elwira Petre nu sunt doar doar parteneri în viața de zi cu zi, ci și pe scenă. La începutul anului, cunoscutul dansator a postat un videoclip din spital, susținând că toți membrii familiei lui sunt suspecți de gripă. Atunci, juratul de la „Dancing on ice' susținea că nu a reușit să găsească medicamentele de care avea nevoie în farmacii, însă vecinii le-au sărit imediat în ajutor. Acum, câștigătorul de la „Asia Express' spune că, într-adevăr, el și soția lui s-au confruntat cu gripă, potrivit testelor efectuate într-o unitate medicală.

pe-9pe-9

Mihai Petre și soția lui, Elwira, au avut probleme de sănătate și au mers la spital. Soția dansatorului este adepta remediilor naturiste și a dezvăluit, în urmă cu puțin timp, o rețetă pentru întărirea imunității. An de an, aceasta spune că apelează la ajutorul acestor amestecuri pentru a-și feri familia de răceli, gripe sau virusuri.

Citește și: Elwira Petre a împlinit 41 de ani. Ce urare emoționantă i-a făcut Mihai Petre: „Îți mulțumesc pentru tot…”

Citește și: 'Noi am început anul cu stângul. Aveți grijă că…'. Mihai Petre și soția lui, Elwira, se confruntă cu probleme de sănătate:

Citește și: „S-a luat de mine. Nu m-am băgat în familia nimănui'. Armin Nicioară și Georgiana Lobonț s-au certat, după ce artistul a vorbit despre problemele din căsnicia ei

Citește și: Jean Gavril și fratele său, Dinu, s-au certat la America Express 2023. De la ce a pornit totul: „Ești retardat? Nu poți să înțelegi?”

Mihai Petre și soția lui, Elwira, au avut probleme de sănătate și au mers la spital

La începutul lunii ianuarie, Mihai și Elwira Petre au fost bolnavi de gripă. Juratul de la „Dancing on ice' a recunoscut că a traversat o perioadă mai dificilă, căci a fost nevoit să-și pună proiectele profesionale pe pauză și să se izoleze în casă. Cu toate acestea, dansatorul a subliniat că nu a fost internat nicio zi în spital, ci a continuat tratamentul la domiciul, alături de soția lui.

Da, ca orice om! Ne-a lovit pe 1 ianuarie, asta e mai puțin plăcut, dar se întâmplă. Nu am stat în spital, am stat acasă, dar am fost la spital ca să facem un test', a mărturisit dansatorul în cadrul emisiunii.

„Suntem cu toții suspecți de gripă'

În urmă cu o lună, Mihai Petre și-a îngrijorat urmăritorii după ce a postat un videoclip din spital. Toți membrii familiei au fost suspecți de gripă, așa că au mers la o unitate medicală pentru a se testa. La acea vreme, acesta susținea că nu reușește să găsească medicamentele de care are nevoie în farmacii, însă a avut norocul să fie ajutat de vecinii săi.

„Noi am început anul cu stângul. Suntem cu toții suspecți de gripă. Problema e că nu se găsesc în farmacii medicamentele de care avem nevoie. Noi am avut noroc cu vecinii. Aveți mare grijă și voi că bântuie o gripă nasoală. Să aveți un an nou cu sănătate', a spus dansatorul atunci pe InstaStory.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton