Frații Tristan și Andrew Tate rămân în arest. Curtea de Apel București a respins contestația britanicilor

 Radulescu Ruxandra
.

Frații Tristan și Andrew Tate rămân în arest. Curtea de Apel a decis azi, 1 februarie, ca frații Andrew și Tristan Tate, arestați preventiv din 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol, să rămână în Arestul Central al Poliției Capitalei până pe 27 februarie. Judecătorii le-au respins britanicilor apelul pe care l-au depus imediat după ultima sentință. Decizia este definitivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Frații Tristan și Andrew Tate rămân în arest. Soarta fraților Tate pentru următoarele 27 de zile s-a decis astăzi la Curtea de Apel București. Judecătorii au respins contestațiile formulate de judecătorii fraților Tate. Aceeași măsură a fost decisă și în cazul celor două complice, Georgiana Naghel, și fosta polițistă Alexandra Luana. Britanicii sunt acuzați de procurorii DIICOT de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Iată ce au decis azi autoritățile din România pentru Andrew și Tristan Tate și cele două complice ale lor!

128161705_tate128161705_tate

Frații Tristan și Andrew Tate rămân în arest

Curtea de Apel București a respins apelul fraților Tate cu privire la mandatul de arestare preventivă pînă pe 27 februarie. Aceeași măsură se menține și în cazul celor două complice, Georgiana Naghel, și fosta polițistă Alexandra Luana.

Cei patru vor plăti câte 500 de lei fiecare, reprezentând cheltuieli judiciare către stat. „Onorariul interpretului de limba engleză pentru 3 ore de lucru se avansează din fondul Ministerului Justiției', a transmis CAB.

Citește și: Cine este Georgiana Naghel, presupusa iubită a lui Andrew Tate.A lucrat în trecut ca model

Citește și:Ce mesaj controversat a transmis Andrew Tate, după ce el și fratele lui au fost arestați:'Cine e mai tare decât Tate?'

Frații Andrew și Tristan Tate, apărați de avocata care l-a reprezentat pe Mike Tyson

În echipa avocaților care îi apără pe frații Andrew și Tristan Tate a venit Tina Glandian, o celebră avocată din SUA, implicată în procesele unor vedete de mare calibru de peste ocean. Printre clienții Tinei Glandian se numără cântăreața pop Kesha Rose Sebert („Ke$ha'),starul pop Chris Brown, fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson și pe actorul Jussie Smollett.

La finalul anului 2022, cei doi milionari britanici au fost acuzați de procurorii DIICOT de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, iar mascații, care au descins pe 29 decembrie la vila lor din Voluntari, au găsit teancuri de bani, arme și o gorilă din dolari.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton