Mihai Neșu lucrează la un cadou special pentru ziua în care va împlini 40 de ani: "Toate astea s-au întâmplat dintr-o minune"

 Dumba Gabriela
.

De doi ani, Mihai Neșu lucrează la un proiect special, a cărui dată de finalizare coincide cu perioada în care fostul fotbalist împlinește 40 de ani. Acest centru de recuperare, căci despre asta este vorba, va fi, prin urmare, cel mai frumos cadou pe care Mihai Neșu și-l dăruiește cu ocazia schimbării prefixului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mihai Neșu se află de 11 ani în scaun cu rotile și chiar dacă nimeni nu i-a dat vreodată șanse de recuperare, fostul fotbalist uimește prin progresele sale, de la un an la altul și cu dorința de a-i ajuta pe alții.

mihai-nesu-marturisiri-dureroase-4mihai-nesu-marturisiri-dureroase-4

La ce proiect lucrează Mihai Neșu acum

Complexul de Recuperare „Sfântul Nectarie', gândit de fostul internațional român de fotbal Mihăiță Neșu, de lângă Oradea, ar putea fi inaugurat în circa sase luni. Cel puțin așa speră Maria Iulia Băcăran, director executiv al Fundației Mihai Neșu.

„Cred că avem o șansă bună să-l deschidem în cursul lunii februarie, anul viitor, chiar dacă nu vom termina toate finisajele interioare. Cel mai probabil, munca va mai continua la anumite clădiri sau zone ale complexului, dar va fi în cea mai mare la interior!', a declarat Maria Iulia Băcăran pentru impact.ro.

Șansele ca acest lucru să se întâmple sunt foarte mari, mai ales că la 19 februarie 2023, Mihai Neșu își va marca aniversarea a 40 de ani.

Potrivit directoarei fundației, Complexul va oferii servicii medicale de cea mai bună calitate și adulților, nu doar copiilor, cum fusese gândit inițial.

Cel mai probabil, pacienții vor suporta 35% din valoarea serviciilor oferite, complexul urmând să aibă circa 35 de angajați cu specializare pe kinoterapie și psihologi la data inaugurării sale oficiale.

Citește și: Mihai Neşu, mărturisiri emoţionante, la 9 ani de la tragicul accident: „Mă ajută Dumnezeu, nici nu simt că sunt paralizat!’

Citește și: Andreea Antonescu e însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă:'A doua minune din viața mea'

Citește și: Câți bani câștigă Inna.Cum au ajutat-o Delia, Carlas Dreams, Antonia, dar și influencerii să devină milionară în euro 

Cum s-a schimbat viața lui Mihai Neșu după accident

În urmă cu 11 ani, viața lui Mihai Neșu s-a scimbat radical. După o accidentare gravă de pe terenul de fotbal, fostul jucător a rămas paralizat și imobilizat în scaunul cu rotile. A dat dovadă de multă putere, pentru care toată lumea l-a apreciat, și a învățat cum să o ia de la capăt.

Acum, el a declarat că dacă ar fi să se nască din nou, nu s-ar mai face fotbalist, însă nu din cauza incidentului din 2011.

A declarat că dacă s-ar mai naște o dată nu s-ar mai face tot fotbalist, deși a fost marea lui pasiune. În prezent, alte lucruri îi aduc bucurii uriașe. A povestit că de când are centrul pentru copii cu dizabilități simte o fericire mult mai mare, pentru că le poate fi altora de ajutor. În plus, el și-a descoperit și alte pasiuni. Îi place foarte mult design-ul și arhitectura.

„Viața mea e mult mai fericită și împlinită decât atunci când eram sănătos! Dacă m-aș mai naște acum, nu m-aș mai face fotbalist. Sunt lucruri foarte frumoase care îți aduc bucurii, în afară de fotbal.

Acum, de când am acest Centru pentru copii cu dizabilități, am o bucurie foarte mare pentru că pot să le fiu de folos. În plus, mi-am redescoperit și pasiunea pentru design și arhitectură’, a spus Mihai Neșu într-o emisiune tv,

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton