Andra Volos vrea să participe la o emisiune matrimonială, în Italia: "Dacă tot mi-am făcut un nume..."

 Raiciu Adriana
.

Andra Volos vrea să participe la o emisiune matrimonială, în Italia. Andra Volos a devenit cunoscută după ce a participat la Puterea dragostei. Acum, vedeta s-a mutat în Italia și vrea să-și facă o carieră în televiziune. Iată la ce emisiunea vrea să participe, dar și ce planuri de viitor are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andra Volos a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Puterea dragostei. La momentul respectiv, ea a format un cuplu cu Bogdan Mocanu. Chiar și după ce au părăsit emisiunea, cei doi au decis să rămână împreună, însă nu pentru mult timp. După mai multe împăcări și despărțiri, aceștia au hotărât să meargă pe drumuri diferite.

Andra-Volos-1Andra-Volos-1

După ce a participat la emisiunea de la Kanal D, Andra Volos a reușit să-și strângă și o comunitate impresionantă de oameni în mediul online și își ține mereu urmăritorii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Recent, aceasta le-a dezvăluit decizia de a se muta înapoi în Italia, iar acum a spus și cu ce vrea să se ocupe acolo.

Citește și: Andra Volos a spus adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu! Ce nu a mai funcționat între foștii concurenți de la Puterea Dragostei

Citește și: De ce s-a mutat Andra Voloș din România:„2-3 luni m-am gândit dacă să fac sau nu acest pas’

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor face nunta pe plajă:„Nu se fură mireasa. Nu pleacă nevastă-mea de lângă mine

Citește și: Iubita lui Codin Maticiuc este însărcinată. Afaceristul va deveni tată a doua oară:Avem multe de trăit împreună

Andra Volos vrea să participe la o emisiune matrimonială, în Italia

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu s-a gândit timp de 3 luni dacă să părăsească sau nu România. După ce a pus în balanță avantajele și dezavantajele deciziei, ea a luat o hotărâre. Astfel, acum șatena locuiește în Italia, alături de mama sa.

În cadrul unui interviu, Andra Volos a precizat faptul că și-ar dori să participe la o emisiune de televiziune în Italia și chiar să devină mai cunoscută.

'Pur și simplu vreau să încerc ceva în afară. Și am zis că vreau să încerc dacă tot am pornit pe drumul ăsta să nu dau înapoi. Dacă tot mi-am făcut un nume, oarecum pot să mă duc la orice emisiune, dar acolo (n.r. în Italia) o să fie mult mai greu, fiind ceva nou, chiar dacă am o experiență și vreau să mă duc acolo. Gen Big Brother, tot de astea așa. Dar acolo sunt mult mai urmărite, e altceva', a încheiat Andra, potrivit Cancan.

Ce așteptări are de la un bărbat

Totodată, Andra Volos a vorbit și despre viața sentimentală. Deși recunoaște că până acum a avut doar bărbați pe care i-a întreținut, își doreșt să întâlnească un bărbat care să o iubească și cu care poate să-și întemeieze o familie.

'Majoritatea au fost întreținuți de mine. Am avut doar experiențe de astea proaste și una de 4 ani în care l-am îmbrăcat, l-am aranjat, dar dacă mă gândesc bine, da, aș putea să fiu în continuare cu cineva care ar câștiga mai puțin decât mine că așa mi-e firea. Dar totuși, cred că e un minus că de acolo intervine frustrarea din partea amândurora.  Nu-mi doresc să fie persoană publică, nu am de astea', a mai spus vedeta, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton