Mihai Alexandru, fostul soț al Nicolei, se însoară a treia oară: "Am amânat-o" / În ce relații este cu cântăreața

 Dumba Gabriela
.

Mihai Alexandru, fostul soț al Nicolei, se însoară a treia oară! Compozitorul a dezvăluit cine este femeia care îl face fericit de șapte ani, dar și în ce relații mai este cu Nicola, la 15 ani de la divorț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nicola și Mihai Alexandru au divorțat în 2007, iar relația dintre ei s-a răcit între timp. Compozitorul este hotărât acum să se însoare pentru a treia oară și speră că de data aceasta va fi cu noroc. În ceea ce privește relația cu Nicola, Mihai Alexandru a dezvăluit că sunt legați doar de copii și atât, nici măcar profesional nu mai colaborează.

34233423

Mihai Alexandru, fostul soț al Nicolei, se însoară a treia oară

Compozitorului Mihai Alexandru nu prea îi prieşte în căsnicie, dar iată că e decis să facă din nou pasul cel mare. Pentru a treia oară!

Vreme de 15 ani a rezistat lângă solista Nicola şi alţi şase i-a petrecut alături de Oana, profesoara de pian de care a divorţat în 2014.

În 2015, la finala naţională Eurovision de la Craiova, compozitorul s-a afişat cu o altă iubită, Ioana, însă nici acea relaţie nu a funcţionat.

Frumuşica Alina Miola, absolventă de Jurnalism, i-a pus inima pe jar din 2016, iar cei doi îşi fac acum planuri de nuntă. Mihai Alexandru a mai amânat nunta de câteva ori până acum, din cauza pandemiei, dar de data asta este hotărât să meargă până la capăt cu planul.

„Cred că am amânat-o cel puțin doi ani, dar n-am stabilit o dată și un loc, lucrăm la asta. Se împlinesc 7 ani (n.r. de când este cu Alina) și nu-mi dau seama când au trecut”, a declarat Mihai Alexandru pentru fanatik.ro.

Citește și: Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, apariții spectaculoase la Cannes 2022.Cum s-au îmbrăcat actrițele

Citete și: Cum se stabilește câștigătorul Survivor România 2022.Cum arată regulamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu renunță la tatuajul cu Anamaria Prodan:'Nu cred că mai este cazul'

De ce au divorțat Nicola și Mihai Alexandru

Nicola a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 15 ani, alături de compozitorul Mihai Alexandru. Cei doi au divorţat în 2007 şi doar cei doi copii pe care îi au împreună îi mai fac să păstreze legătura.

Nu mai exista între noi atracţie şi nici reacţiile acestea de gelozie. Îl deranja pentru că lumea începuse să-i spună domnul Nicola, după numele meu de scenă. Eu am fost în cealaltă relaţie, după ce ne-am despărţit. Problemele noastre în interior erau de multă vreme.

Cei care ne erau nouă apropiaţi ştiau. Oamenii care veneau în studio, chiar 2-3 oameni din presă ştiau. Eu ştiu foarte bine că nu a fost nimic înainte de a ne despărţi.

Eu nu l-am înşelat pe el. Poate şi eu am fost influenţată de el, care avea acea ruşine să nu ştie lumea, ce spune lumea.

Eu veneam mereu şi-i spuneam mereu că nu mă interesează ce spune unul şi altul. Sunt vinovată că nu am ştiut să aplanez conflicte şi nu am fost eu. Ar fi trebuit să fiu mai înţeleaptă şi să spun: „iubiţi-mă aşa cum sunt”, declara Nicola acum câțiva ani.

În ce relație sunt acum Nicola și Mihai Alexandru

Dacă o perioadă i-a compus piese, divorțați fiind, relația dintre ei s-a răcit și nu mai colaborează profesional.

„Nu mai compun pentru Nicola, am încercat acum câțiva ani, dar nu a părut prea interesată, așa că nu am continuat.

Vorbim când este nevoie despre copii. Cu Oana n-am mai vorbit demult, sper că este bine”, a dezvăluit Mihai Alexandru.

În schimb, compune pentru fiul lor, Jonathan.

Jony, după ce a terminat canto clasic și masterul, este din nou student la Conservator (UNMB) la secția compoziție muzică clasică. Nu prea am fost de acord cu această decizie a lui și nici nu am înțeles-o, dar oricum, eu am aflat după ce a intrat și era deja student. A vrut să mă surprindă plăcut„, a mai spus Mihai Alexandru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton