Activități de Ziua Copilului

 Lupescu Anca
.

Una dintre cele mai memorabile zile din an pentru un copil este Ziua Copilului, așa că probabil vei dori să cauți activități pe care copiii să le transforme în amintiri prețioase. În calitate de părinte, probabil că vrei să planifici ceva special și unic în fiecare an, ceea ce poate fi dificil atunci când ești ocupat pe tot parcursul zilei.

Activități de Ziua Copilului

Trebuie mai întâi să decizi cum vrei să sărbătorești Ziua Copilului. Dacă organizezi o petrecere acasă, este esențial să găsești o temă sau o idee specială. Dacă este o zi specială în oraș, este important, de asemenea, să găsești activități centrate pe copii. Nu uita că cel mai important lucru este ca cei mici să fie înconjurați de cei dragi.

Felicitări de 1 iunie. Mesaje frumoase de Ziua Copilului

Participă la evenimente speciale

Ziua Copilului este o zi specială pentru copii. Este ca o combinație între zilele lor de naștere, Crăciunul și alte sărbători. 

Pentru a sărbători această zi amuzantă, majoritatea mall-urilor, parcurilor și magazinelor au planificat și evenimente deosebite pentru copiii de toate vârstele, așa că poți profita de faptul că altcineva a organizat totul în locul tău și să îți duci copilul să se distreze pe cinste.

Picnic

Sărbătorește această zi specială alături de copiii tăi cu un picnic de modă veche, incluzând sucurile îndrăgite de copii, sandvișuri, o pătură și neapărat dulciuri. Totul într-un parc, un loc pe care copiii îl iubesc.

 Toată lumea iubește picnicurile, dar picnicurile de Ziua Copilului sunt despre familie și petrecerea timpului cu copiii tăi. Poți pregăti mâncarea preferată a copiilor și să aduci diferite jocuri pentru activități interesante.

Petrecere Disney

Personajele Disney sunt o parte iconică a copilăriei majorității oamenilor, așa că planificarea unei petreceri cu tematică Disney de Ziua Copilului va face ca petrecerea copiilor tăi să fie specială și distractivă. 

Citește și: Ce să faci și ce să NU faci seara, înainte de culcare, pentru a dormi bine

Poți obține costume tematice cu personaje Disney, decorațiuni legate de basmele Disney și chiar poți proiecta câteva filme populare Disney.

Va fi ca o zi plină de desenele lor preferate. În plus, poți să îi ajuți să se costumeze în personajele lor preferate.

Petrecere de dans

Dansul este distractiv; nu există absolut nicio îndoială în privința asta. O modalitate excelentă și ieftină de a sărbători Ziua Copilului este să faci loc în sufragerie, să pui câteva dintre melodiile preferate ale copilului tău și să dansezi cu el toată seara. 

După ce ați obosit, încheiați ziua cu înghețată și cu mâncărurile lor preferate pentru a trăi o experiență cu adevărat magică.

Camping

Ziua Copilului înseamnă să te distrezi alături de copiii tăi. Construiește împreună cu ei niște amintiri clasice într-o excursie cu cortul într-unul dintre locurile preferate de familie pentru o noapte sub stele. Ia câteva gustări și bezele pentru a le prăji lângă focul de tabără.

Maratoane de film

Filmele pentru copii sunt grozave, iar cei mici se pot uita la același film de câteva ori bune la rând. Organizează un maraton cinematografic pentru copiii tăi de Ziua Copilului, cu o proiecție a filmelor lor preferate, popcorn și o pătură.

Acestea sunt amintirile de Ziua Copilului care durează și sunt cele mai speciale. Prepară și o ciocolată caldă și sandwich-urile preferate și ai obținut cea mai frumoasă zi.

ZIUA COPILULUI: Cum aratau divele din muzica romaneasca in copilarie

Fă prăjiturele cu ei

Uneori, a lua parte la pregătiri este la fel de special ca și evenimentul principal. 

Pune-ți copiii să frământe aluatul împreună cu tine, să adauge ceva aromă, să facă glazură și, bineînțeles, pune-i să guste din aluatul pentru prăjituri în timp ce coaceți împreună. 

Decorați prăjituri, fursecuri și biscuiți împreună, distrându-vă cu diferite glazuri colorate și bombonele de decor.

Vizitează un parc acvatic

Puține lucruri sunt la fel de memorabile ca o vizită în familie la parcul acvatic. Copiii adoră plimbările, înghețata, mâncarea și spectacolele din parcurile acvatice. Așadar, du-i la un parc de distracții sau la un parc acvatic în această zi specială.

Petrecere cu pizza

Organizează o petrecere cu pizza, pregătind sau comandând pizza preferată de copiii tăi. Poți face seara un pic mai specială cu o pizza desert de ciocolată. Asigură-te că pizza este însoțită de jocuri pentru a face seara un pic mai specială.

 Vânătoarea de comori

O vânătoare de comori este o activitate perfectă pentru a le permite copiilor să își exprime natura amatoare de distracție și aventură, menținându-i în același timp ocupați și distrați pe tot parcursul acestei zile. Poți face ca premiul să fie unul cu tematică de Ziua Copilului pentru a sublinia natura specială a jocului pentru această zi.

Citește și: Mirabela Dauer, incident neplăcut în timpul unui concert:Am ieşit cu greu din scenă, transfigurată la faţă

Drumeție

Unele dintre cele mai frumoase amintiri care pot fi create sunt acele răsărituri sau apusuri de soare pe vârful unui munte. 

Acest lucru este valabil mai ales cu copiii tăi. Scoate-i la o drumeție ușoară de Ziua Copilului și faceți un picnic în vârful muntelui sau al dealului. 

La întoarcere, mergeți la un restaurant local și comandă câteva dintre deserturile preferate ale copiilor tăi.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton