Monica Anghel împlinește azi 51 de ani. De ziua ei, se relaxează la munte, cu fiul său: “Aviv va mânca o prăjitură, eu nu” / EXCLUSIV

.

Monica Anghel împlinește astăzi, pe 1 Iunie, 51 de ani. Actrița care o interpretează pe Madam Goagăl în serialul Strada Speranței' de la Kanal D a ales să se relaxeze cu familia la munte. De ziua ei, vedeta a ales să nu se abată de la stilul de viață adoptat în ultimii ani, ea dorindu-și să mai scape de câteva kilograme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Monica, cum era în copilărie să îți sărbătorești ziua de naștere împreună cu toți copiii?

 Fiind născută de 1 Iunie, întotdeauna sărbătoream împreună cu verișoarele mele, în familie. Primeam cadouri toate cu această ocazie.  În vremurile acelea nu se găseau foarte multe lucruri, dar ne bucuram extraordinar de mult și când primeam o ciocolată.

Monica-Anghel-5-1Monica-Anghel-5-1

 Care a fost cel mai drag cadou primit în copilărie? Ce amintiri ai despre acea perioadă?

Îmi aduc aminte că cele mai frumoase cadouri le-am primit la 18 ani: o păpușă de la fratele meu și de la părinții mei un inel de aur. Le păstrez și acum. Amintiri din perioada copilăriei sunt multe și frumoase. Petreceam vacanțele la bunici, împreună cu verișoarele mele și erau absolut minunate. Ne plimbam pe dealuri, ne jucam cu ce găseam și era perfect. 

Dublă aniversare de 1 Iunie – Monica Anghel împlinește 51 de ani

De ani buni, te serbezi cu fiul tău. Cu ce daruri vă surprindeți?

Eu îi fac lui cadouri, în special. Îmi mai face și el, de regulă îmi face câte un desen surpriză și îmi scrie un mesaj de iubire.

Fiecare cadou, inclusiv cele de 1 și 8 Martie pe care le făcea la grădiniță sau la școală, m-a impresionat și m-a emoționat până la lacrimi. Le-am păstrat pe toate. Anul trecut i-am făcut cadou, nu de 1 Iunie, ci de ziua lui, o pană de scris, și i-a plăcut foarte mult.

Citește și: Ce relație au acum Monica Anghel și Toni Grecu: „Am stat cu el în aceeași casă'

Citește și: Cum își menține Monica Anghel silueta, după ce a slăbit 30 de kiograme. La ce a renunțat: „Îți face poftă de mâncare'

Citește și: Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac, replici savuroase, după ce au divorțat: 'Când tu ești centrul universului lui'

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara: „Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIV

Care este planul, anul acesta, de ziua ta? Cum vei petrce?

Nu am făcut planuri. Probabil vom da o fugă până la Brașov, să ne relaxăm în familie. Anul trecut am făcut petrecere, pentru că am împlinit 50 de ani. Anul ăsta vreau să mă relaxez, să mă odihnesc, am avut o perioadă destul de încărcată cu filmările la serialul „Strada Speranței”. Dar proiectul acesta în care suntem angrenați acum îmi place foarte tare!

Monica Anghel vrea să mai slăbească

De ziua ta și a lui Aviv, vei mânca tort sau prăjituri? Știu că ai un regim alimentar de la care nu te abați. Ne poți detalia în ce constă și dacă ai interzise anumite alimente. Care ar fi?

Aviv va mânca o prăjitură, eu nu. Eu am învățat că nu am interzis la nimic, este doar o opțiune personală. Fiind opțiunea mea, am eliminat toți carbohidrații răi', mănânc fructe doar în prima parte a zilei, nu mănânc prăjeli, nu combin alimentele. Înainte să mă apuc de un regim de viață sănătos aveam tot timpul probleme cu stomacul, dar de când am grijă ce mănânc nu mai am niciun fel de problemă. Am ales să renunț la anumite alimente, să am grijă de mine. Îmi doresc să mai slăbesc, pentru că înaintând în vârstă este bine să fii din ce în ce mai ușor.

Foto: PR/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton