Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, detalii de culise despre filmul Teambuilding și prietenia cu BRomania: „E o întâmplare când Anca Dinicu mi-a...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, ne-a dezvăluit câteva detalii de culise despre filmul Teambuilding și prietenia cu BRomania. Dacă iubești comedia și stand-up-ul de calitate, știicu siguranță cine este Cosmin Nedelcu, aka Micutzu. Și cum filmul „Teambuilding, unde este actor, dar și regizor, e pe val, am profitat de ocazie și l-am provocat la un scurt dialog… Nu doar despre cel mai de succes film românesc din ultimii 30 de ani, ci și despre viața lui, fiindcă am vrut să aflăm, printre altele, dacă povestea despre tristețea comedianților e doar un mit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rar s-a întâmplat, în ultimii ani, ca un film românesc să creeze o asemenea efervescență în social media, și nu numai, cum a făcut-o „Teambuilding. Da, vorbim despre cea mai vizionată poducție românească din ultimele trei decenii, un film care a adus peste 500.000 de spectatori în sălile de cinema și a avut încasări de 2,7 milioane de euro doar în primele trei săptămâni de la lansare.

Și cum să nu fie așa, când spumoasa comedie, regizată de Matei Dima, Cosmin Nedelcu și Alex Coteț, se bucură de o distribuție de excepție și de un subiect actual? Am vrut, așadar, să aflăm mai multe direct de la sursă, respectiv Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, care nu este doar regizor, ci și unul dintre protagoniștii filmului. Dat fiind că, printre altele, vorbim despre unul dintre cei mai tari stand-upperi autohtoni, ne-am pregătit pentru un regal al replicilor. Ce a ieșit vedeți mai jos!

micutzumicutzu

Citește și: Micutzu, despre lupta cu depresia și bătaia de pe Calea Victoriei:”Regret că m-am întors. Trebuia să…”

Citește și: Cine este Micutzu.Totul despre carieră, lupta cu greutatea și viața personală

Citește și: O supraviețuitoare a incendiului de la Colectiv a devenit mamă:”A fost un copil foarte dorit, doar că a trebuit să așteptăm mult din cauza…”

Citește și: Madonna, topless pe Instagram, la 64 de ani.Imaginile care au stârnit controverse

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, detalii de culise despre filmul Teambuilding și prietenia cu BRomania

Filmul „Teambuilding, unde ai fost actor și regizor deopotrivă, a avut încasări-record, dar a primit și multe critici. Cum ești tu, care e starea de spirit? Cred că, totuși, succesul a fost peste așteptări, nu?

Sunt foarte bine, mulțumesc! Un pic obosit, pentru că proiectul ăsta a necesitat foarte multă energie din partea tuturor, chiar și înainte de a fi filmat sau după, dar foarte mulțumit cu treaba pe care am reușit să o facem și să o fac. Cu criticii sunt obișnuit, e normal să nu poți mulțumi pe toată lumea cu lucrurile pe care le faci, ai avea o problemă atunci, așa că mă bucur că am mulțumit doar foarte mulți oameni, ca de obicei. Succesul e pe măsura filmului. Era imposibil ca un film cu distribuția asta să nu aibă succes.

Ți-a spus vreunul dintre apropiații tăi că este o producție cu multe minusuri? E vreo părere care te-a deranjat foarte tare?

Din contră, toți apropiații mi-au spus doar lucruri bune despre film. A fost minunat să îi urmăresc în timp ce vedeau filmul și mi-a crescut inima de bucurie văzându-i cum se bucurau ca niște copii.

Crezi că este o modă în România să contești tot ce este comercial doar ca să dai bine pe rețelele de socializare?

Nu știu, pentru că nu am urmărit trendul și nici nu mă interesează.

„Cred că am reușit toți trei să fim niște buni profesioniști'

Cum a fost să lucrezi cu Matei Dima și cu Alex Coteț? Prietenia a fost un plus la „locul de muncă?

Cu Alex am tot lucrat încă de prin 2006, când făceam scheciuri la Sector7, și după aceea viața ne-a readus împreună pentru a face niște reclame (și alea) de succes. Știam că suntem compatibili, era clar că lucrăm bine. Cred că am reușit toți trei să fim niște buni profesioniști și să ducem la bun sfârșit ce și-a asumat fiecare că va face.

Sunt actori pe care ți-ai fi dorit să-i cooptezi în echipă și n-ai reușit? Cu cine ți-ai dori foarte mult să joci?

Nu, avem distribuția perfectă. Am jucat cu cine mi-am dorit în filmul ăsta, a fost minunat. Poate, pe viitor, și cu Vlad Ivanov. Poate.

Ce părere are Micutzu despre corporatiști

Spune-ne, te rugăm, o întâmplare de la filmări care te-a făcut să râzi în hohote… Bine, cred că au fost zeci, sute, dar ceva de care îți vei aminti și peste 30 de ani, hahaha!

Am râs enorm cu cei din gașca București, my kind of people. E o întâmplare când Anca Dinicu mi-a citit în cafea, dar nu poate fi povestită aici. Sau… există CNA-ul revistelor?

Credeam că specialitatea ta sunt glumele despre taximetriști, iar asta se observă și în milioanele de vizualizări de pe YouTube… Vedem, însă, că ai inspirație și când vine vorba despre corporatiști… De ce crezi că sunt ironizați atât de des aceștia?

Nu am o specialitate, încerc să fac glume despre tot ce mă preocupă în mod real. Nu mi se pare că mediul corporatist a fost ironizat în vreun fel până acum. Teoretic, nici filmul nostru nu ironizează neapărat corporatistul în sine, mai degrabă metodele corporatiste și modul de gândire.

De ce n-ar fi niciodată corporatist: „Am o problemă cu autoritatea'

De ce n-ai putea să fii niciodată corporatist? Dă-ne câteva motive solide!

Din cauza faptului că am o problemă cu autoritatea și din cauza programului.

Ai prieteni corporatiști? Ce-ai spune că-i definește?

Frica zilei de mâine și senzația că oricând pot fi înlocuiți.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton