Cum au depășit gemenii Ioanei Picoș moartea tatălui lor, Mihai Făgădaru, răpus de COVID-19: "Au avut un șoc. Aveau 4 ani atunci"

 Oana Pantazi
.

Cum au depășit gemenii Ioanei Picoș moartea tatălui lor, Mihai Făgădaru, răpus de COVID-19. În luna noiembrie a anului trecut, Mihai Făgădaru a fost răpus de COVID-19, iar gemenii săi și ai Ioanei Picoș, fosta sa soție, au traversat momente dificile, dat fiind că aveau doar 4 ani atunci. Iată cum au dăpășit fiii actriței această perioadă extrem de grea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum au depășit gemenii Ioanei Picoș moartea tatălui lor, Mihai Făgădaru, răpus de COVID-19. Gemenii Ioanei Picoș aveau doar 4 ani în momentul în care tatăl lor a murit. Anul trecut, fostul soț al actriței s-a infectat cu COVID-19 și s-a atins din viață la 43 de ani. Încă de la debutul bolii, actrița a fost alături de tatăl copiilor ei și a încercat să-l ajute să de repună pe picioare. Din nefericire, în scurt timp, simptomele s-au agravat, iar Mihai Făgădaru a pierdut lupta cu boala. Recent, Ioana Picoș a rememorat acele momente dramatice, povestind și cum au depășit gemenii ei această tragedie.

ioana-3-576×1024-1ioana-3-576×1024-1

Cum au depășit gemenii Ioanei Picoș moartea tatălui lor, Mihai Făgădaru, răpus de COVID-19

La scurt timp după divorțul de Ioana Picoș, Mihai Făgădaru a murit de COVID-19, la doar 43 de ani, lăsând orfani doi copii în vârstă de 4 ani. Drama a fost imensă, cu atât mai mult cu cât nimeni nu se aștepta, iar gemenii Ioanei Picoș și ai lui Mihai Făgădaru au fost șocați de pierderea tatălui lor, după cum a mărturisit actrița.

Citește și: Prima imagine cu părinții lui Culiță Sterp împreună, la nunta Getei Sterp

Citește și: Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf, după ce s-au bătut în plină stradă:'Nu aș fi mers la Poliție, dacă el nu ar fi făcut cel dintâi pasul'

Citește și: Visarion Alexa ar fi moștenit un apartament de la o enoriașă. Vecinii preotului:„Pe femeile bătrâne își ia angajamentul să le îngrijească contra spațiului pe care îl au’

„Merg cu copiii în fiecare duminică la biserică, aprind o lumânare pentru tati. Ei aveau patru ani când s-a întâmplat asta. Au avut un șoc, toți am avut un șoc, nu se aștepta nimeni la asta, dar perspectiva creștină, că moartea nu este ceva definitv, ci este o trecere, a ajutat foarte mult. Ei știu că noi ne vom revedea, când, doar Dumnezeu știe, dar ei știu că tati îi vede și îi aude.

Le mai spun eu: „Vedeți ce faceți, că eu nu vă văd mereu, dar tati vă vede de sus'. Ei știu că ne rugăm pentru tati, care ne vede și ne aude, mai știu că îi iubește foarte mult și că ne vom revedea. Au înțeles, sunt împăcați cu ideea asta, iar de câte ori au nevoie să-l vadă, se uită la poze cu tati, mergem la mormânt mereu de sărbători', a declarat Ioana Picoș, în exclusivitate pentru Spectacola.

Ioana Picoș și Mihai Făgădaru au divorțat după 5 ani de căsnicie

Povestea lor de dragoste a evoluat fulminant, actrița Ioana Picoș acceptând cererea în căstorie după doar trei săptămâni de când ea și Mihai Făgădaru se cunoscuseră. În luna octombrie a anului 2017, Ioana devenea pentru prima oară mamă, actrița aducând pe lume doi băieței gemeni adorabili, Ioan și Sava.

„La 1 martie ne-am cunoscut și după trei săptămâni m-a cerut, când eram în Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am și căsătorit, în fața moaștelor Sf. Nicolae', declara Ioana Picoș acum ceva vreme.

Din nefericire, în toamna anului 2019, Ioana Picoș a înaintat în instanță o cerere privind desfacerea actului de căsătorie. Doi ani mai târziu, actrița și Mihai Făgădaru au divorțat oficial, după o perioadă îndelungată în care și-au adus numeroase acuze și au fost în război.

La scurt timp actrița, cunoscută pentru aparițiile sale în serialele La Bloc', Iubire şi onoare', Narcisa: Iubiri nelegiuite' și Pup-o, mă!', avea să treacă din nou prin momente dificile. Tot în 2021, Mihai Făgădaru s-a infectat cu COVID-19, iar gemenii Ioanei Picoș au rămas fără tată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton