Michelle Williams il plange in continuare pe Heath Ledger

 Revista VIVA
.

Michelle WilliamsLa 10 luni de la moartea lui Heath Ledger, Michelle Williams a marturisit ca este in continuare in doliu.

Pe 22 ianuarie 2008, lumea intreaga a aflat despre decesul tanarului actor Heath Ledger, gasit fara viata in apartamentul sau din New York.

10 luni mai tarziu, fosta sa logodnica, Michelle Williams impreuna cu care a avut o fetita nascuta in 2005, a povestit revistei Newsweek tragedia prin care trece.

„Este greu de explicat, pentru ca de obicei sunt o persoana optimista, insa acum lucrurile sunt din ce in ce mai rele. Cu cat trece timpul, cu atat imi lipseste mai mult.'

Michelle si Heath s-au intalnit in 2004 pe platourile de filmare de la „Brokeback Mountain', cei doi traind un adevarat „coup de foudre'. Cateva luni mai tarziu s-a nascut Matilda-Rose, fetita lor.

Dupa doi ani de relatie, in decembrie 2007, vestea despartirii lor a surprins.

Astazi, Michelle declara ca este gata sa se ocupe exclusiv de cresterea fetitei sale despre care spune ca seamana din ce in ce mai mult cu tatal ei.

Foto: www.hepta.ro
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton