Cindy Crawford - Un top model face cariera in afaceri

 Revista VIVA
.

Cindy CrawfordAdevarat icon al modei, Cindy Crawford a inteles repede ca poate castiga enorm de pe urma corpului sau de vis si a influentei de care se bucura, devenind astazi o femeie de afaceri de succes, la fel ca si fostele sale colege, Naomi Campbell, Claudia Schiffer sau Carla Bruni.

Star al podiumurilor de prezentare in anii 80, vedeta agentiei Elite de la 17 ani, frumoasa bruneta in varsta de 42 de ani a trecut cu bine printr-o reconversie. Americana nascuta in Illinois s-a orientat spre cursurile video de fitness care i-au adus sume uriase in conturi.

In plus, branduri celebre si-o doresc nespus ca imagine: Revlon, Pepsi, Omega sau Wella lasandu-se seduse de sarmul sau.

Cu o situatie materiala extrem de solida, Cindy a ales stabilitatea, din 1998 fiind casatorita cu Rande Geber, un bogat om de afaceri.

Casatoria nu a impiedicat-o sa-si continue cariera inceputa, lansand o linie de produse cosmetice, Meaningful Beauty. De asemenea, a creat un parfum, numit simplu: Cindy Crawford.

In 2008, regina podiumurilor si-a diversificat afacerea lansand in Canada o linie de decoratiuni, accentul fiind pus pe piesele de mobilier din lemn exotic si materiale pretioase.

Cindy Crawford

Astazi, Cindy traieste la Malibu, ducand o viata hiper activa care ii asigura un venit de peste 15 milioane de euro pe an.

Foto: www.cindy.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton